Ευτύχης Μπλέτσας: Η φωτογραφία της συζύγου του, Ηλέκτρας Αστέρη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και την Ηλέκτρα Αστέρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Το ευτυχές γεγονός, αν και κυκλοφορούσε σαν φήμη αρκετό καιρό, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε!

Αυτές τις ημέρες, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ολλανδία, για τα γυρίσματα της εκπομπής τους «Happy Traveler» στον ΣΚΑΪ. Εκεί, η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά μου όνειρα ήταν να βρεθώ στα ολλανδικά λιβάδια με τις τουλίπες. Η τουλίπα ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο μου λουλούδι. Τουλίπες κρατούσα όταν παντρευτήκαμε με τον Ευτύχη (με πολιτικό) και τουλίπες θα κρατάω και στον θρησκευτικό (covid επιτρέποντος). Τις τουλίπες τις αγαπούσα από μικρή. Πολύ μικρή. Όταν όλα τα παιδιά επέλεγαν ως αγαπημένο λουλούδι το τριαντάφυλλο, εγώ πάντα επέμενα… τουλίπα. Είναι μαγικό αυτό το λουλούδι. Πες μου δεν είναι όνειρο τα τουλιπο-λιβαδια της Ολλανδίας; Είναι είναι. Και ναι ετοιμαστείτε για πολλές τουλίπες στο feed σας».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε περισσότερα:

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά

Ελένη Μενεγάκη-Νατάσα Θεοδωρίδου: Ετοιμάζουν live στο Instagram -Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωσή τους!

Ναταλία Γερμανού για τον Αλέξη Παππά και τη σχέση του με την Alessia: «Δεν μου βγάζει νόημα όλο αυτό…»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα