«Έχω τεράστιο άγχος που έκανα παιδί μεγάλος, λέω θα ψοφήσω σε δέκα χρόνια και θα μου μείνει το παιδί;»

Είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής υποκριτικής, με θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές δουλειές που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους στο χρόνο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στεφόπουλο, ο οποίος παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ειρήνη Αρβανίτη. Μέσα  σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του πορεία καθώς και την οικογένειά του.

«Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από πολύ νωρίς, αλλά με μικρούς ρόλους όπως στην “Αγγελική”, φέτος στην “Δική μας οικογένεια” με έναν εξαιρετικό φίλο

και σκηνοθέτη τον Βασίλη Θωμόπουλο. Εγώ δεν είμαι της λογικής α ο καλλιτέχνης. Αυτά είναι μπούρδες. Ο ηθοποιός έχει κι οικογένεια και παιδιά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ έχω κάνει οικογένεια, έχω μια υπέροχη κόρη. Χώρισα, βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, είμαστε μία χαρά. Την έκανα μεγάλος την κόρη μου. Η κόρη μου είναι 5 χρονών και 3 μηνών, η Αδαμαντία μου. 

Πώς νιώθει που έχει γίνει πατέρας στα 50; «Είναι τεράστιο άγχος. Λέω θα ψοφήσω σε καμία δεκαριά χρόνια και να μου μείνει το παιδί; Χτύπα ξύλο. Από την άλλη λες αυτό μπορεί να γίνει και σε έναν άνθρωπο που είναι στα 30 και 40. Βλέπω στις παιδικές χαρές που πηγαίνω με την κόρη μου ότι έχει ανέβει πολύ το ηλικιακό όριο πάρα πολύ. Βρίσκω συνομήλικούς μου πια».

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τον σάλο με το Star και την Ελένη Χατζίδου -«Ήταν μια μεγάλη υστερία και παρανόηση»

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί για τη μάχη της με τη λευχαιμία -«Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα