Έχεις δέρμα με ατέλειες; Αυτό το μεικάπ θα σε κάνει να το αγαπήσεις…

Υπάρχουν μερικές επιδερμίδες που μοιάζουν να μην έχουν ελπίδα. Είναι εκείνες που έχουν ατέλειες και κοκκινίλες. Είναι εκείνες που, όταν πας να καλύψεις τις ατέλειες και τις κοκκινίλες, επιδεινώνεται η κατάσταση. Είναι εκείνες που γυαλίζουν και δεν στέκεται επάνω τους το μεικάπ με τίποτα. Είναι οι πιο μισητές επιδερμίδες! Δεν είναι κρίμα;

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις, το σώμα σου και το δέρμα σου συγκεκριμένα, δεν έχουν καταστρώσει κάποιο σχέδιο για να σου σπάσουν τα νεύρα ή να καταρρακώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν πρόκειται για κάποιο master

plan εναντίον σου. Η προβληματική επιδερμίδα απλά τυχαίνει να μην μοιάζει με άλλες και δεν έχει νόημα να την μισείς. Αντιθέτως! Με λίγη αγάπη μπορείς να βοηθήσεις εκείνη και εσένα μαζί και η The Body Shop έχει αυτόν ακριβώς τον στόχο! Θέλει να βοηθήσει την επιδερμίδα σου και να σε κάνει να την αγαπήσεις με ένα… μεικάπ. Καλά διάβασες! ‘Ασε μας να σου εξηγήσουμε…

Ο καθαρισμός εννοείται είναι το Α και το Ω για την υγεία του δέρματός σου αλλά, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεσαι μια κάποια κάλυψη. Όχι για να κοροϊδέψεις κάποιον αλλά για να νιώσεις καλύτερα. Την κάλυψη λοιπόν την προσφέρουν τα μεικάπ όμως… προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα λύνουν! Πολλά μεικάπ είναι μεν καλυπτικά αλλά φράσσουν τους πόρους. Φράσσοντας τους πόρους κάνουν το δέρμα να ασφυκτιεί. Μέσα στην ασφυξία του αντιδρά, το πρόβλημα επιδεινώνεται και έτσι καταλήγεις να βάζεις ακόμα περισσότερο μεικάπ! Δημιουργείται λοιπόν ένας makeup φαύλος κύκλος που σε παρασύρει (μαζί με την αυτοπεποίθησή σου). Αυτό έρχεται να λύσει λοιπόν η The Body Shop με το Matte Clay Skin Clarifying Foundation! Για δες το εν δράσει….

Η σύνθεση του Matte Clay Foundation είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να καθαρίζει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες. Συνδυάζει δηλαδή τον καθαρισμό με την κάλυψη και θέλουμε να χειροκροτήσουμε! Βλέπεις, περιέχει Tea Tree Oil που, όπως ξέρεις πια, είναι το #1 όπλο ενάντια στις ατέλειες. Έχει όμως και μακράς διάρκειας σύνθεση που παρέχει 24ωρη, ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΤ κάλυψη και τα κάνει όλα αυτά επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει! Απίστευτο; Υπάρχει και κάτι άλλο που είναι απίστευτο! Το γεγονός πως είναι 100% vegetarian και δεν περιέχει τίποτα από τα παρακάτω!

Διατίθεται μάλιστα σε 10 αποχρώσεις και έτσι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις τη δική σου ή μπορείς απλά να το συνδυάσεις με τις Shade Adjusting Drops της The Body Shop για να δημιουργήσεις την δική σου!

Ας ανακεφαλαιώσουμε όμως. Το Matte Clay Skin Clarifying Foundation καταπολεμά τις ατέλειες ενώ τις καλύπτει απόλυτα και σου χαρίσει το πιο ματ δέρμα που είχες ποτέ. Κάθε φορά που το φοράς, το δέρμα σου βελτιώνεται και σιγά σιγά δεν θα χρειάζεσαι τόσο layering. Κάπως έτσι θα αρχίσεις να αγαπάς το δέρμα σου λίγο περισσότερο και πάνω απ᾽όλα, θα αρχίσει σαν του δείχνεις αυτή την αγάπη! Έτσι η The Body Shop uα έχει πετύχει για ακόμα μία φορά τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου!

Και μιας που το έφερε η κουβέντα… γράφτηκες στο Love Your Body Club; Δεν καταλαβαίνω τι ακόμα περιμένεις; Κάνε γρήγορα κλικ στο https://www.thebodyshop.gr/love-your-body-club, γράψου και απόλαυσε προνόμια, δώρα και άλλα πολλά από το brand poυ σέβεται εσένα, τα ζώα και το περιβάλλον!

Ανακάλυψε σήμερα το Matte Clay Foundation στα καταστήματα της The Body Shop και στο e-shop της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα