Δύσκολο διήμερο για Αβασκαντήρα και Χρανιώτη – Περιπέτεια για τον γιο τους

Ένα δύσκολο διήμερο πέρασαν η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς χρειάστηκε να πάνε τον γιο τους στην παιδιατρική κλινική.

Η χορογράφος δεν ανέφερε περισσότερα για την υγεία του μικρού τους πρίγκιπα, αλλά επισήμανε στην ανάρτησή της ότι η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα τόνισε ακόμα πως τέτοιες πρωτόγνωρες εμπειρίες και δοκιμασίες την κάνουν για ακόμα μια φορά να συνειδητοποιήσει τη δύναμη της ανθρώπινης φύσης.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα

καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα…έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω τη δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες…ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας, πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ(δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)!

Επιστρέφουμε σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα

Υ.γ. Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες », ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμά της.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Avaskantira (@gavaskantira)

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Στράτος Τζώρτζογλου για το #Metoo: «Ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα αλλά εμένα μου είπε ονόματα»

 Νίκος Ψαρράς: «Θα ήμουν αχάριστος αν πίστευα κάτι τέτοιο»

 Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της συμπλήρωσε πέντε μήνες ζωής! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα