Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη αντίδραση στην πρόταση γάμου που έκανε ο αδερφός της στην Άννα Πρέλεβιτς

Μία πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Άννα Πρέλεβιτς το απόγευμα της Τρίτης 21/6. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο αγαπημένος της, Νικήτας Νομικός της έκανε πρόταση γάμου, δείχνοντας μάλιστα και το πολύ εντυπωσιακό μονόπετρό της.

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό

όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο “ναι” που είπα ποτέ μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται… I love you to the moon and back», έγραψε στη λεζάντα η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση.

Μετά την ανακοίνωση της Άννας Πρέλεβιτς, η αδερφή του Νικήτα, Δούκισσα Νομικού, θέλησε να δείξει και εκείνη με τη σειρά της την χαρά της!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έκανε repost την ανάρτηση της μέλλουσας νύφης της σε InstaStory και πρόσθεσε μια μεγάλη κόκκινη καρδιά!

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με νέο συνοδό στα Κουφονήσια -Δείτε φωτογραφίες!

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε on air για τις δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου -«Δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε»

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Εχθές άρχισε να λυγίζει ψυχικά και συναισθηματικά -Περίμενε ότι το πόρισμα θα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα