Διονύσης Σχοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται στη Μονεμβασία καθώς απόψε, 14 Αυγούστου, θα δώσει εκεί συναυλία μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.

Λίγες ώρες πριν το live, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, την όποια τράβηξε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Καίτη Γαρμπή συγκέντρωσε χιλιάδες likes

και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της για την φυσική της ομορφιά.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η τραγουδίστρια βρίσκεται στο κρεβάτι με μια πετσέτα στα μαλλιά της και κρατάει στο χέρι της ένα σεντόνι.

«Εεειιιιι, Διονύση Σχοινά! Τα εν οίκω μην εν δήμω! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses (@kaitigarbi)

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Διονύση Σχοινά

Πριν από λίγους μήνες, η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, όταν αποκάλυψε τι κάνει όταν νιώθει ότι την εγκαταλείπει η αυτοπεποίθησή της.

«Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου “τρέχω” δίπλα στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”. Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξεάγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, άλλαξε η διάθεσή μου, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία», εξομολογήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε επίσης:

Dua Lipa: Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές με τον σύντροφό της -Φωτογραφίες

Ελεονώρα Μελέτη: Στη θάλασσα με τον δημοσιογράφο που φημολογείται πως προστίθεται στην εκπομπής της -«Μετά από 13 χρόνια ξανά…»

«Δεν ήταν καθόλου υγιές αυτό που συνέβαινε μέσα στο “GNTM” – Δοκιμάζεις τα όριά σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα