Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν η Lindsay Lohan και ο Bader Shammas, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες!

Τον περασμένο Μάρτιο, η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδικό κορμάκι, το οποίο έγραψε: «Έρχεται σύντομα», ενώ η ίδια σχολίασε: «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Η Lindsay Lohan εξομολογήθηκε στην πρώτη δήλωσή της στο TZM: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

Πριν από μερικές ώρες, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία, μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος. Η ίδια ποζάρει στον καθρέφτη της, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο διαγράφει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μπορεί να βρίσκεται στους πρώτους μήνες της κύησης, όμως η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Να θυμίσουμε, ότι η Lindsay Lohan και ο Bader Shammas παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022. Λίγους μήνες αργότερα ετοιμάζονται να γίνουν από δύο, τρεις και είναι πολύ χαρούμενοι!

Διαβάστε ακόμα:

 My Style Rocks: Παίκτρια του φετινού κύκλου είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

 Σοκάρει η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: «Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον τέταρτο»

 Θλίψη: Πέθανε μέλος του συγκροτήματος «2002GR»

Keywords
Τυχαία Θέματα