Δημήτρης Τσίκλης για «Άγριες Μέλισσες»: «Βγήκα μετά το γκέι φιλί και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου»

Ο Δημήτρης Τσίκλης μπήκε στον 3ο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» υποδυόμενος τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη και σε ένα επεισόδιο για χάρη μιας σκηνής αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα με συμπρωταγωνιστή του.

Το gay φιλί προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media, ενώ και ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως έλαβε και θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια γι’ αυτό.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, ο Δημήτρης Τσίκλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε σην μεγάλη επιτυχία

που σημείωσε η σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και στις αντιδράσεις που συνέχισε να δέχεται μετά από την εν λόγω σκηνή.

«Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου πολύ ορμητικές. Είχαμε βρεθεί με τον Λευτέρη Χαρίτο την πρώτη σεζόν όπου μου είπε πως δεν είχε ρόλο για την ηλικία μου. Τρία χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που με ξαναπήραν τηλέφωνο, βρεθήκαμε και ήταν η σωστή στιγμή.

Πιστεύω στο timing πολύ και ήρθε η στιγμή για να γίνουν. Το περιβόητο φιλί ήταν αρκετά έντονο, όχι για εμάς που το γυρίζαμε γιατί εγώ το αντιμετώπισα όπως κάθε ρόλο που υποδύομαι είτε είναι στρέιτ είτε είναι γκέι.

Ήταν όμως περίεργο γιατί το είχαμε γυρίσει καιρό πριν, το είχαμε ξεχάσει, είχαμε πάει στην επόμενη φάση ζωής του χαρακτήρα μου και θυμάμαι ένα βράδυ που βγήκα από το σπίτι μου για να πάρω ένα μπέργκερ και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου.

Άρχισαν να κορνάρουν, σταμάτησαν στον δρόμο, σταμάτησε ένα σκουπιδιάρικο και τότε καταλαβαίνεις τι επίδραση είχε αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον δεν έχουμε λύσει κάποια πράγματα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσίκλης.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Κρεμλίδου: Οι δηλώσεις για τη δικαίωσή της στο revenge porn -«Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας»

Αποκάλυψη για το «Fame Story»: «Τους είχα ακούσει να κάνουν σεξ στην τουαλέτα»

Φαίη: “Λύγισε” στο «Πρωινό μας» με όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον σύζυγό της -«Πόσο σημαντική είναι η αγάπη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα