Δήμητρα Κατσαφάδου: Το νέο μήνυμα μετά τη δεύτερη διάρρηξη στο κατάστημά της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα σε λίγες μέρες έπεσε θύμα ληστείας για δεύτερη φορά, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν ένα από τα καταστήματα με καλλυντικά που διατηρεί στην Αθήνα.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, στα οποία φαίνονται δύο άνδρες να εισβάλουν στο κατάστημά της και να αδειάζουν τα ψυγεία με τις κρέμες

σε μεγάλες μαύρες σακούλες.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία, η Δήμητρα Κατσάφαδου έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα για αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός.

«Όσο κι αν προσπαθούν να μας κόψουν τα λουλούδια από τον κήπο της ψυχής μας…άλλο τόσο εμείς θα ξανά φυτεύουμε θα ξανά γεννιόμαστε και θα σας προσφέρουμε τα καλύτερα ρόδα μας! Η La vie συνεχίζει πιο δυνατή από ποτέ-παρά τα άσχημα συμβάντα κακίας και ζήλιας που δέχεται, να σας δίνει τα τριαντάφυλλά της,(τα παιδάκια μου), στις καλύτερες τιμές και στην μέγιστη ποιότητα με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη!!! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης! Σας λατρεύω!», έγραψε η επιχειρηματίας στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

Διαβάστε επίσης: 

Μαίρη Συνατσάκη -Ίαν Στρατής: Η αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν -Τους προσφέρθηκε τεράστιο χρηματικό ποσό

Γιώργος Χειμωνέτος: «Κέρδισα τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου, έκλαψα όταν το άκουσα»

Light: Απαντά στην αιχμηρή ανάρτηση του Γιωρίκα Πιλίδη -«Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω»

Keywords
Τυχαία Θέματα