Δικηγόρος Θοδωρή Μαραντίνη: «Έχει καταβάλει πάνω από 110.000 ευρώ για διατροφή και δίδακτρα από το 2019»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πέρασαν το κατώφλι του δικαστηρίου την Τρίτη 4/10 μετά από αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια στον τραγουδιστή για μη καταβολή της διατροφής των παιδιών τους κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη και του επέβαλε 12 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή. Χθες, 5/10, ο τραγουδιστής βρέθηκε ξανά στην Ευελπίδων για να καταθέσει αίτημα συνεπιμέλειας.

Η εκπομπή «Πρω1νό» φιλοξένησε τον δικηγόρο του τραγουδιστή,

Δημήτρη Δουλιώτη, ο οποίος μετέφερε την πλευρά του τραγουδιστή στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

«Προτεραιότητα του τραγουδιστή είναι να προστατευτούν τα ανήλικα παιδιά. Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί ενώπιον των δικαστηρίων. Ως συνήγορος δεν θα κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Ο κύριος Μαραντίνης πίστευε ότι σε δεύτερο βαθμό θα δικαιωθεί. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε…», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

Και συνέχισε, αναφέροντας τι συμβαίνει με τη διατροφή των παιδιών τους: «Ο κύριος Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Η όποια οφειλή έχει προκύψει θα την εξοφλήσει ο κύριος Μαραντίνης το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου».

«Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλει για διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα που υπέστη την περίοδο του κορονοϊού και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη. Τα σχολεία των παιδιών τα πληρώνει ο κύριος Μαραντίνης από την ημέρα του διαζυγίου», πρόσθεσε ο κύριος Δουλιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για το θάνατο της Τζωρτζίνας με βούλευμα – καταπέλτη

Keywords
Τυχαία Θέματα