Δίκη Λιγνάδη: Οι νέες δηλώσεις της Ελένης Κούρκουλα έξω από το δικαστήριο -«Περιμένω την αθώωσή του»

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανηλίκων ενός ενήλικα άνδρα.

Η ηθοποιός και πρώην υπουργός, Ελένη Κούρκουλα, η οποία βρίσκεται εκεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως πιστεύει στην αθωότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Νομίζω ότι αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή και αυτό που μετράει γενικά στη ζωή μας είναι η αλήθεια. Όποια και να είναι αυτή

και ό,τι κόστος και να έχει. Όταν λέω “περίεργοι άνθρωποι”, το συμπέρασμα του περίεργου είναι από αυτά που διάβασα εγώ και από τις καταθέσεις τους.

Οι άνθρωποι που τον κατήγγειλαν δεν ήταν άνθρωποι που συνεργαζόμασταν και γνωρίζαμε, ήταν κάποιοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Οι δύο από τους τρεις άλλαξαν τις ημερομηνίες. Πώς βίασε; Αφού ήταν μαζί μας. Περιμένω την αθώωσή του», ανέφερε η Ελένη Κούρκουλα στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Σαντικάι: Οι τρυφερές ευχές της Λάουρα Νάργες για τα γενέθλιά του και η τούρτα-έκπληξη με το υπερηχογράφημα του γιου τους

Κώστας Τσουρός: Το δημόσιο ξέσπασμα κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου -«Είμαστε με τα καλά μας;»

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά τη νίκη του στο MasterChef

Keywords
Τυχαία Θέματα