Διαζύγιο-βόμβα: Ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από εννέα χρόνια γάμου

Πασίγνωστο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από εννέα χρόνια γάμου. Αναφερόμαστε στον ηθοποιό Channing Tatum και την επίσης ηθοποιό, Jenna Dewan Tatum.

Το πρώην ζευγάρι -πια- γνωστοποίησε τον χωρισμό του μέσω μιας κοινής δήλωσης, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα. «Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια

που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα να κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα. Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly.», εξομολογήθηκαν.

Οι δύο τους παραμένουν ενωμένοι, καθώς κοινός τους στόχος είναι το καλό της κόρης τους, Everly, η οποία γεννήθηκε το 2013.

Διαβάστε ακόμη:

Eurovision 2018: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης Ελλάδας-Κύπρου στον Ά Ημιτελικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα