Διάλεξε το σωστό μαγιό σύμφωνα με τον προορισμό των διακοπών σου

Οι διακοπές πλησιάζουν και έχεις αναμφίβολα κλείσει ήδη τις διακοπές σου. Αν δεν το έχεις κάνει… δεν θα θέλαμε να σε πανικοβάλλουμε αλλά πρέπει να το κάνεις ΤΩΡΑ! Οι επιλογές σου είναι πολλές γιατί τα Ελληνικά νησιά είναι όλα πανέμορφα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά όπου και αν πας, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Μαζί με την έρευνα που θα κάνεις για τα hot spots και τις καλύτερες παραλίες, πρέπει να διαλέξεις και τα σωστά… outfits που θα πακετάρεις. Όχι, δεν μπορούμε να φτιάξουμε όλη την βαλίτσα σου, δεν μπορούμε να ετοιμάσουμε καν τις δικές μας. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το μαγιό σου και αυτό ακριβώς κάναμε παρακάτω. Επιλέξαμε 12 μαγιό σύμφωνα με 12 διαφορετικούς Ελληνικούς προορισμούς. Μην ευχαριστείς εμάς, τα Lida Swimsuits να ευχαριστείς για τα απίθανα φετινά σχέδια που μας ταξίδεψαν!

Πάτμος

Το νησί της αποκάλυψης είναι super hot και αποτελεί μια τέλεια επιλογή αν θέλεις κοσμοπολίτικες διακοπές. Οι παραλίες πολλές, τα αξιοθέατα ακόμα περισσότερα και η νυχτερινή ζωή τόσο posh όσο χρειάζεται. Το στράπλες μαγιό με το σορτσάκι θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις τις εκδρομές με το μπάνιο όμως να θυμάσαι, στις μονές που θα επισκεφθείς θα πρέπει να φορέσεις ειδικά ρούχα που θα σου παρέχουν εκεί.

Αντίπαρος

Βρίσκεται μια ανάσα από την Πάρο και είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις χαλαρές διακοπές. Εκεί περνάς όλη την ημέρα σου στην παραλία και τα βράδια σου μπορούν να κρατήσουν ως το πρωί αν μετά το ποτό επιλέξεις να ακολουθήσεις τον… δρόμο του φεγγαριού και να επισκεφθείς την θρυλική disco La Luna. Ένα boho oλόσωμο θα σε βολέψει και θα σε βάλει απευθείας στο hippie κλίμα του νησιού!

Μύκονος

Μακράν το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων με τις αμέτρητες παραλίες και… τους celebrities! Εκεί μπορείς να κάνεις ήσυχα το μπάνιο σου ή και… καθόλου ήσυχα αφού το νησί συγκεντρώνει ως δια μαγείας όσους ξέρεις και δεν ξέρεις. Για την νυχτερινή ζωή δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… ίσως τα έχεις ήδη διαβάσει όμως, αυτό που θα πούμε είναι πως χρειάζεσαι ένα μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και αυτό το μπικίνι με το φωτεινό μοτίβο είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Μήλος

Το νησί της Αφροδίτης έχει ομορφιές που ξεπερνούν την φαντασία σου! Έχει ονομαστεί «ζευγαρονήσι» γιατί η νυχτερινή του ζωή δεν είναι ξέφρενη όπως άλλα νησιά των Κυκλάδων όμως θα περάσεις τέλεια είτε πας με τον καλό σου είτε με την παρέα σου! Εκεί χρειάζεσαι ένα… insta–worthy μαγιό για τις αμέτρητες φωτογραφίες που θα τραβήξεις και το συγκεκριμένο μπικίνι είναι ιδανικό. Α! Και εννοείται μην πιστεύεις ό, τι ακούς, δεν χωρίζουν τα ζευγάρια που πάνε στην Μήλο!

Σαντορίνη

Είναι το νησί με τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο και την άγρια, ηφαιστειακή ομορφιά. Εκεί θα απολαύσεις τα κοκτέιλ σου με απίστευτη Θέα, θα παρτάρεις ως το πρωί και θα χαλαρώσεις σε μαύρες και κόκκινες παραλίες που μπορεί να σε τρομάξουν αλλά θα τις αγαπήσεις. Το μαγιό σου πρέπει να είναι ιδιαίτερο και γι᾽αυτό επιλέξαμε αυτό το ψηλόμεσο strapless που είναι τέλειο για κάθε beach δραστηριότητα!

Ίος

Είναι το νησί που θα επιλέξεις αν αυτό που θέλεις είναι να παρτάρεις, να παρτάρεις και μετά να παρτάρεις λίγο ακόμα. Η νυχτερινή του ζωή είναι ξέφρενη και… για γερά νεύρα όμως οι παραλίες είναι ακόμα καλύτερες. Έχουν την κλασική ελληνική ομορφιά και απόλυτα hippie vibe συνεπώς χρειάζεσαι ένα μαγιό με ανάλογη διάθεση. Αυτό το μπικίνι είναι ό, τι πρέπει!

Παξοί

Τα νερά είναι τιρκουάζ και το πράσινο αγκαλιάζει το γαλάζιο σε έναν μοναδικό, μυθικό συνδυασμό χρωμάτων. Είναι ο λατρεμένος προορισμός του Ιονίου και ιδανικός αν θέλεις ήσυχες διακοπές με τον καλό σου. Εκεί θα ευχαριστηθείς βουτιές και παιχνίδι στην παραλία και θα χαλαρώσεις συνεπώς αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μαγιό πρακτικό όπως αυτό το strapless oλόσωμο με το ολάνθιστο μοτίβο!

Πάρος

Ένα μεγάλο νησί με αμέτρητες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Εκεί θα οδηγήσεις αρκετά για να βρεις τις πιο όμορφες παραλίες αλλά όλοι οι δρόμοι το βράδυ θα σε οδηγήσουν στο ίδιο μέρος. Είναι ένα νησί που χρειάζεται ενέργεια για να το γυρίσεις αλλά θα σε μαγέψει με την φυσική του ομορφιά και την υπέροχη ατμόσφαιρα. Το μαγιό σου για αυτόν τον προορισμό πρέπει να είναι glam και πρακτικό όπως αυτό το στrapless ψηλόμεσο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Τήνος

Η Τήνος είναι ένα νησί που ξέρεις εξαιτίας της Παναγίας αλλά τελευταία έχει γίνει από τα μεγαλύτερα hοt spots. Εκεί τον Δεκαπενταύγουστο θα περάσεις μοναδικές στιγμές και αν ο αέρας σου κάνει το χατίρι θα κάνεις τέλεια μπάνια και θα φας τέλεια. Εξαιτίας του αέρα, το νησί είναι δημοφιλές ανάμεσα στους σέρφερς συνεπώς, αν έχεις διάθεση, ίσως να φύγεις έχοντας μάθει μερικά πράγματα. Χρειάζεσαι ένα μαγιό που θα σε βοηθήσει όμως… στην ηλιοθεραπεία άρα αυτό το μπικίνι με το εντυπωσιακό μοτίβο είναι ό, τι χρειάζεσαι.

Σκιάθος

Η Σκιάθος φέτος έγινε διάσημη… ξέρεις γιατί και αυτό είναι άδικο! Είναι το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων με τις όμορφες παραλίες και την μαγευτική νυχτερινή ζωή που θα σε κάνει να το ερωτευτείς. Είναι ένα πράσινο νησί, πολύ διαφορετικό από ό, τι έχει συνηθίσει στις Κυκλάδες και γι᾽αυτό το αγαπάμε! Για αυτόν τον προορισμό μπορείς να διαλέξεις ένα fun μπικίνι όπως αυτό με το ενδιαφέρον μοτίβο και τα έντονα χρώματα!

Κουφονήσια

Είναι ο προορισμός που θα λατρέψεις από την στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί. Τα νερά και οι παραλίες είναι τροπικές αλλά μην περιμένεις ξέφρενη νυχτερινή ζωή. Όλη σου την ημέρα και μεγάλο μέρος του απογεύματός σου θα το περνάς στην παραλία και γι᾽αυτό διαλέξαμε ένα μαγιό που μπορείς να φορέσεις αφού θα έχεις μαυρίσει όσο δεν πάει άλλο…

Σίφνος

Η Σίφνος είναι διάσημη για την εκκλησία της Χρυσοπηγής, για τους ρεβυθοκεφτέδες της και για το κάστρο της. Εκεί θα κάνεις εναλλακτικό μπάνιο στις πλάκες γύρω από την Χρυσοπηγή και θα χαλαρώσεις με ένα ποτό το βράδυ στο κάστρο πριν κατευθυνθείς στο στενό της χώρας όπου όλα τα μπαράκια βρίσκονται στην σειρά. Για την Σίφνο διαλέξαμε ένα φωτεινό ολόσωμο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αυτόματα!

Λοιπόν; Ποιος είναι ο φετινός σου προορισμός; Που θα φτιάξεις τις καλοκαιρινές σου αναμνήσεις; Ξέρεις, ακόμα και αν πρόκειται να πας στην Πάτμο, δεν πειράζει να διαλέξεις το μαγιό που επιλέξαμε για την Αντίπαρο… just sayin’! Δες όλο τον κατάλογο των Lida swimsuits με ένα κλικ εδώ, επισκέψου την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook για να δεις όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και μην ξεχάσεις να την ακολουθήσεις στο instagram! Καλές διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα