«Δεν ξέρω εάν η Ελένη Φουρέιρα έχει ταλέντο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε σήμερα το πρωί (22/11) η Ρούλα Πατεράκη.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο θέατρο και στον «πόλεμο» που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Παράλληλα, έκανε λόγο για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε παρακολουθήσει παλαιότερα σεμινάριά της.

«Δεν παίρνω πια χαρά από το θέατρο. Το θέατρο

και με βαριέται και το βαριέμαι και μ’ αγαπάει και δεν μ’ αγαπάει. Είναι λίγο-πολύ σαν συνηθισμένος έρωτας που έχει πάψει να είναι θελκτικός. Με κουράζει ο κόσμος και δε μπορώ να έχω πάντα φίλους ηθοποιούς. Ούτε κι εκείνοι με θεωρούν πάντα φίλη τους», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να με πολεμούν. Δεν ξέρω γιατί. Με τους άντρες δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Με το γυναικείο λόμπι και το λόμπι των ομοφυλοφίλων είχα προβλήματα».

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα και τον Σάκη Ρουβά, η Ρούλα Πατεράκη ανέφερε:  «Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε 3-4 φορές για σεμινάριο, με είδε, την είδα. Πολλοί έρχονται. Ο Ρουβάς πιστεύω ότι έχει προσόντα για ηθοποιός, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Για τη Φουρέιρα δεν μπορώ να πω τίποτα, ήρθε κάποιες φορές ως μαθήτρια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχει ταλέντο».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: «Προσωπική ζωή δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο»

Κώστας Τσουρός: Εμφανίστηκε στο «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό -«Το πέρασα δύσκολα»

Real News: Συνελήφθη ύποπτος για την εμπριστική επίθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα