Δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια; Δες πως θα τα καταφέρεις με αυτό το φυσικό προϊόν!

Τρως ελαφριά το βράδυ, ξαπλώνεις πιο αργά από ότι συνήθως, μετράς προβατάκια, κάνεις δουλειές στο σπίτι για να κουραστείς, βάζεις ταινία για να ξεχαστείς, αλλά δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.

Ναι, ό,τι κι αν έχεις κάνει μέχρι τώρα, όποια ιδέα κι αν έχεις κατεβάσει, δεν αποδίδει. Η αϋπνία είναι εκεί, δίπλα σου, σαν ένας κακός επισκέπτης που δεν λέει να σε αφήσει στιγμή σε ησυχία. Στριφογυρνάς συνεχώς στο κρεβάτι σου κι όταν τελικά καταφέρνεις να κλείσεις τα μάτια σου, έχει δυστυχώς φτάσει η ώρα για να ξυπνήσεις.

Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με έρευνες

ένας στους δυο Έλληνες πάσχει από αϋπνία. Η λύση στο πρόβλημά σου έρχεται από την SM Pharmaceuticals και ακούει στο όνομα MELATONIN SM.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό spray που ενισχύει την Μελατονίνη, την ορμόνης που παράγει ο εγκέφαλός μας κατά τη διάρκεια της νύχτας και μας βοηθάει στο να απολαύσουμε έναν καλό και ήσυχο ύπνο. Το spray MELATONIN SM άμεσης δράσης, είναι το μοναδικό προϊόν που παρασκευάζεται με νανοτεχνολογία και υπερέχει σημαντικά σε σχέση με τα απλά χάπια.

Αναλυτικά η προηγμένη τεχνολογία του επιτρέπει την 240% μεγαλύτερη απορρόφηση της μελατονίνης σε σχέση με τα χάπια και έχει 630% γρηγορότερη δράση σε σχέση με τα απλά χάπια, μέσα στα 5 μόλις πρώτα λεπτά. Η χρήση του είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή: Αρκεί μόνο ένας ψεκασμός κάτω από τη γλώσσα 15΄ πριν από τον ύπνο, για να χαλαρώσει ο οργανισμός και να οδηγηθεί ομαλά στον πιο γλυκό ύπνο.

Ναι, το spray MELATONIN SM δεν έχει τις παρενέργειες των χημικών ουσιών και είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό και στο jet lag. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί από το Πρω1νό:

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ και στην επίσημη σελίδα της SM Pharmaceuticals στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα