Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε έξτρα ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της καθημερινής ρουτίνας. Ναι μεν η ενυδατική κρέμα είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα αλλά πρέπει να δώσουμε ένα έξτρα boost στην επιδερμίδα ώστε να αποκτήσει υγρασία και με διαφορετικούς τρόπους. Και αυτούς ακριβώς θα αναλύσουμε στο συγκεκριμένο post. Και δεν αναφερόμαστε σε προϊόντα περιποίησης αλλά στις φόρμουλες που επίσης απλώνουμε καθημερινά στην επιδερμίδα όπως το φον ντε τεν αλλά κι εκείνες που πρέπει να συνηθίσουμε να χρησιμοποιούμε όπως είναι το primer.

Με

την νέα χρονιά λοιπόν πρέπει να μάθουμε τους εύκολους και απλούς τρόπους έξτρα ενυδάτωσης και να τους δώσουμε τη θέση που τους αξίζει στην καθημερινότητα. Πρωί και βράδυ.

Ξεκινάμε;

Το έξυπνο φον ντε τεν: Κανονικά πρέπει να έχετε υψηλές απαιτήσεις απ’ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Όπως για παράδειγμα το φον ντε τεν. Εκτός από κάλυψη και απαλότητα πρέπει να χαρίζει φυσική λάμψη που δείχνει ότι πηγάζει από μέσα σας αλλά και να περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία που χαρίζουν φωτεινότητα και υγιή όψη. Ένα με βιταμίνη C και φυτικά εκχυλίσματα είναι ότι καλύτερο. Και τα δύο υπάρχουν στο Laura Mercier Flawless Lumiere radiance-Perfecting Foundation.

Ενυδατικό primer: Σας έχουμε τονίσει ότι το primer είναι σημαντικό και απαραίτητο προϊόν. Πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ σας και να το χρησιμοποιείτε καθημερινά πριν από το φον ντε τεν. Δημιουργεί μια τέλεια βάση για όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν και παράλληλα βοηθά ώστε να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες. Αν δε, είναι και ενυδατικό γίνεται αυτόματα δις απαραίτητο. Δοκιμάστε το Make Up for ever Hydrating Primer.

Μεταξωτή Μαξιλαροθήκη: Αν το εφαρμόσετε θα είναι το μικρό, μαγικό μυστικό σας. Το μετάξι επειδή είναι φυσικό υλικό είναι δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα με την τριβή. Η ολομέταξη μαξιλαροθήκη δεν κρατά μικρόβια στο εσωτερικό της και παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα να “αναπνεύσει” σωστά και κυρίως ενυδατωμένη αφού δεν απορροφά τα προϊόντα που έχετε απλώσει λίγο πριν κοιμηθείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Οι beauty κινήσεις που επιβάλλεται να κάνετε το 2019

Η κακή συνήθεια στη ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να σταματήσουμε φέτος

Keywords
Τυχαία Θέματα