Δείτε τα ωραιότερα, πρακτικά και ευκολοφόρετα κραγιόν -μολύβια!

Φέτος τα χείλη είναι καλοσχηματισμένα και πλούσια. Αυτό λένε οι ειδικοί. Πράγμα που σημαίνει ότι επανέρχεται στο προσκήνιο το μολύβι χειλιών που το είχαμε ξεχάσει τις τελευταίες σεζόν. Κακώς μεν (που το είχαμε ξεχάσει) αλλά δεν είχαμε χρόνο για περίγραμμα και λεπτομέρειες τέτοιου τύπου όσο αφορά το μακιγιάζ.

Οι make up arists βέβαια επιμένουν ότι αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει σωστά. Ειδικά στις πολύ σκούρες vampy αποχρώσεις που είναι και το μεγαλύτερο trend της σεζόν δεν γίνεται διαφορετικά. Στην αντίθετη

περίπτωση τα χείλη θα δείχνουν μουτζουρωμένα και κάθε άλλο παρά καλόγουστα.

Ο χρόνος μας όμως είναι περιορισμένος και δεν είναι ότι πιο πρακτικό και εύκολο κάθε πρωί να κάνουμε την Pat McGrath μποροστά από τον καθρέφτη. Επίσης δεν είναι και ότι πιο εύκολο να έχουμε το σωστό μολύβι για κάθε απόχρωση κραγιόν που υπάρχει στο νεσεσέρ μας.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που αγαπάμε τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού. Γιατί στην ουσία είναι δύο προϊόντα σε ένα. Κάνουμε αρχικά το περίγραμμα και στη συνέχεια γεμίζουμε τα χείλη. Έτοιμες σε 1-2 λεπτά δηλαδή. Παράλληλα τα περισσότερα brands έχουν δημιουργήσει ματ ή ενυδατικές φόρμουλες οι οποίες φροντίζουν τα χείλη χωρίς να τα στεγνώνουν. Με συστατικά που τα θρέφουν και τα περιποιούντια. Στα συν είναι ότι χωράνε ακόμα και στο πιο μικρό βραδινό τσαντάκι αν και είναι τόσο σταθερά που ίσως δεν χρειαστεί να τα ανανεώσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Επιλέγουμε την αγαπημένη ή τις αγαπημένες αποχρώσεις και με μία μόνο κίνηση αποκτούμε το ωραιότερο lip look.

Για τις γιορτές μπορούμε να απλώσουμε μια ιριδίζουσα απόχρωση ή να απλώσουμε στο κέντρο των χειλιών μικρή ποσότητα lip gloss με shimmer ή glitter στη σύνθεση του.

Γιατί μια πινελιά πολυτέλειας και έξτρα λάμψης είναι απαραίτητη.

Ας δούμε τα αγαπημένα μας:

Sephora Collection Flash Jumbo, Rapid Nude

Nars Velvet Matte Lip Pencil Collection, Dolce Vita

Maybelline New York Lip Liner Color Drama, Berry Much

Bobbi Brown Art Stick, Rose Brown

Korres Twist Lipstick Matte, Amorous Rose

Διαβάστε ακόμη:

To half updo που θα κάνετε μόνες σας και όλοι θα πιστεύουν ότι μόλις γυρίσατε από το κομμωτήριο (video)

H JLo σας προτείνει το make up look των γιορτών

Keywords
Τυχαία Θέματα