Δείτε τα 5 beauty προϊόντα που κάνουν θραύση στο Tik Tok!

Το Tik Tok έχει γίνει η νέα σας εμμονή. Παρακολουθείτε αστεία videos, tutorials αλλά και beauty προϊόντα που λατρεύουν τα κορίτσια που είναι μέλη του συγκεκριμένου μέσου.

Τα δοκίμασαν, τα αγάπησαν και τα έκαναν viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους, ειδικά κατά την περίοδο

του lockdown.

Πρόκειται για 5 που υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ τους, τα οποία πρέπει να δοκιμάσετε asap αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Δείτε τα στη συνέχεια. 

NYX Professional Makeup Angel Veil-Skin Perfecting Primer: Τα Tik Tok girls ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των make up artists. Δεν απλώνουν ποτέ φον ντε αν δεν εφαρμόσουν προηγουμένως το συγκεκριμένο primer.

Δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας και αφήνει το τέλειο βελούδινο φινίρισμα.

Cerave SA Smoothing Cream: Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα που αγαπούν πολύ οι celebtities. Προσφέρει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία ενώ κάνει παράλληλα τρυφερή απολέπιση χάρη στο σαλικυλικό οξύ, τα τρία κεραμίδια και την ουρία που περιέχει στη σύνθεσή της.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara: Οι βλεφαρίδες αποκτούν μήκος και υπέροχο όγκο.

L’ Oreal Paris Infallible 24H Fresh Wear Foundation: Διαρκεί 24 ώρες και χαρίζει τέλεια κάλυψη και υπέροχη, λαμπερή όψη στο δέρμα.

Revlon Uniq One All In One Hair Treatment: Μάσκα σε μορφή σπρέι που επανορθώνει τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο make up artist της Beyonce ξέρει το λάθος που κάνετε με το κονσίλερ! Δείτε ποιο είναι και σταματήστε το!

Λεκέδες από προϊόντα μακιγιάζ: Δείτε πώς θα τους εξαφανίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα