Δανάη Μπάρκα: Οι ευχές στον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του είχε χτες, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα, Πάνος Αδαμοπούλος.

Με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» του έστειλε τις ευχές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του Πάνου Αδαμόπουλου και τη συνόδευσε με ένα όμορφο μήνυμα.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο Personal trainer, στον καλύτερο σκυλοπατέρα, στον πιο αστείο τύπο και πιο γλυκό

που οι φίλοι μου τον αγαπάνε πιο πολύ απ’ ότι αγαπάνε εμένα» ήταν τα λόγια με τα οποία η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να ευχηθεί στον πρώην σύντροφό της.

Σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Δανάη Μπάρκα είχε πει για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο: «Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά.

Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε.

Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί. Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: «Ο Πρίαμος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου, η Ελευθερίου είχε σχέση με άλλον»

Χριστίνα Χειλά Φαμελή: «Μου είχε σηκωθεί η πέτσα με αυτά που διάβαζα στα μηνύματα»

Μελέτης Ηλίας: «Bάλαμε τον γιο μου στο μπαλέτο, ήθελα πολύ να το δοκιμάσει αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα