Χρήστος Μάστορας: Συναντήθηκε με τον θαμώνα που τσακώθηκε για χάρη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη -Τι συνέβη;

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 14/1, ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος με θαμώνα που βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο τραγουδιστής θεώρησε πως ο συγκεκριμένος θαμώνας φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με απρεπή τρόπο, η οποία βρισκόταν επίσης στο μαγαζί.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν μάλιστα στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας ακούγεται να κάνει παρατήρηση στον εν λόγω θαμώνα ενώ βρισκόταν πάνω στην

σκηνή και να ζητά να αποχωρήσει εκείνος και η παρέα του. Τότε, οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου του εξήγησαν πως πρόκειται για παρεξήγηση, με τον ίδιο να επιστρέφει στη σκηνή και να συνεχίζει το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, η παρεξήγηση ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και στον θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού λύθηκε, καθώς ο τραγουδιστής του τηλεφώνησε και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δύο φορές, μία για φαγητό και μία για ποτό, όπου μίλησαν και ξεκαθάρισαν την κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, οι δυο άντρες συμφιλιώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα:

Αργύρης Πανταζάρας: Η αναφορά στη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση -Η αμηχανία σε ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Αθηναίων -Η ανακοίνωση στα social media

Bo – Survivor All Star: Πώς σχολίασε την παραμονή της Καρολίνας Καλύβα και την ψυχολογία της -«Eίναι το κορίτσι μου και θα σηκωθεί σύντομα»

Keywords
Τυχαία Θέματα