Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου- Μπάρκα: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αφού για κάποια χρόνια συγκατοικούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είχε δηλώσει o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τις δύο γυναίκες, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του.

Για τις σχέσεις του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα:  «Δόξα τω Θεώ στάθηκα τυχερός. Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα, εμείς είμαστε μια οικογένεια. Από μικρό παιδί προσπαθούσα να αποφύγω τα κουτάκια και να κάνω αυτό που λαχταρά η καρδιά μου. 

Δόξα τω Θεώ τα έχω καταφέρει. Τη Δανάη την ξέρω από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας της. Είναι μια σχέση αγάπης. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκαλύπτει τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του

Όσον για τον ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη δική του ζωή, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε:

«Η αγάπη είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του. Ο έρωτας είναι ένα δόλιο συναίσθημα που σε ανεβάζει στα ύψη και μετά σε κατακρημνίζει τις περισσότερες φορές. Δεν μου αρέσει να μιλάω θεωρητικά για αυτά, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα ορίζει, να τα καθορίζει και να τα ζει.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από όλα – και από έρωτες και από αγάπες – και αυτό με κάνει να γερνάω χωρίς γκρίνιες, που τις σιχαίνομαι. Αυτό με κάνει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με γενναιοδωρία και αγάπη, ιδίως τους νέους».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στην Κρήτη -Οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος ξεσπά κατά του Σίμου -«Μείνε μακριά από την Αμαλία»

Ιωάννα Τούνη: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της μετά το τέλος των διακοπών της -«Θα το συνηθίσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα