Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς την Τετάρτη 23/11 έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια!

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11, το ζευγάρι και τα νεογέννητα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την κάμερα του «Open Weekend» και την Βίκυ Δέτσινα να εξασφαλίζει τς πρώτες τους δηλώσεις κατά την έξοδό τους.

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τώρα αρχίζει το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό με αυτούς τους λεβέντες, αυτά τα παλικάρια. Από εδώ και πέρα η ζωή μας θα είναι πιο όμορφη, πιο ευχάριστη,

πιο δημιουργική. Ήταν σαν να έχει γεννηθεί για να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Διέπρεψε η γυναίκα μου, είναι η καλύτερη. Νομίζω τα παιδιά μοιάζουν και στους δυο αλλά θα τα πούμε σε 5-6 μήνες που θα φανεί», δήλωσε συγκινημένος ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Με τη σειρά της, η γλυκιά μανούλα εξομολογήθηκε ότι «εγώ είμαι σοκαρισμένη. Νομίζω ότι έχω ερωτευθεί ξανά από την αρχή τον Χρίστο, τους γιους μας. Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά που υπάρχει νομίζω στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο live -Βίντεο

Μιχάλης Σαράντης – Μαίρη Μηνά: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής: «Είχε μολυνθεί η καρδιά του γιού μου, δεν μας έδιναν καμία ελπίδα ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα