Χριστίνα Παππά: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της νύφης της, Άννας Μπεζάν!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 15/7 η Άννα Μπεζάν, η οποία αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνη επρόκειτο να την περάσει στο πλάι της όμορφης οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον Δημήτρη Παππά, αλλά και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή των γενεθλίων της, μάλιστα, η μητέρα του συντρόφου της, Χριστίνα Παππά, θέλησε να της στείλει και δημόσια τις ευχές της με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματία δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

την οποία συνόδευσε με ένα γλυκύτατο κείμενο.

«Άννα μου, χρόνια πολλά με υγεία και να θυμάσαι πάντα, ότι είσαι γενναία πιο πολύ απ’ ότι πιστεύεις περισσότερο δυνατή απ’ ότι δείχνεις και τόσο αγαπητό πλάσμα απ’ ότι μπορείς να φανταστείς! Σ αγαπώ πολύ. Η μαμά σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Παππά.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Pappa (@pappachristina)

«Η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει στην Άννα. Νομίζω ότι μοιάζει λίγο σε όλους. Έχουμε βάλει φωτογραφίες πάνω από την κούνια της μικρής από τότε που ήμασταν μωρά, για να δούμε σε ποιον μοιάζει. Πηγαίνω να τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα.

Το κορίτσι πέρασε μια επιλόχειο μικρή ευτυχώς παναγία μου. Τώρα έχει βρει τον δρόμο της και είναι καλά. Είναι πολύ δυνατή μητέρα, και μετά από ένα γεγονός που συνέβη, δεν φαντάζεστε πόσο την σέβομαι. Ίσως αυτό το γεγονός να μας ένωσε τόσο πολύ με την Άννα», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Χριστίνα Παππά για την Άννα Μπεζάν, η οποία έχει φέρει στον κόσμο το παιδί του γιου της.

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της στην Αμερική

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Άντζελα Δημητρίου: Για βρεφικά ψώνια με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα

Keywords
Τυχαία Θέματα