Χριστίνα Παππά: Η ερώτηση που έκανε στον Δημήτρη Παππά και την Άννα Μπεζάν όταν της ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη, τον οποίο έφερε στη ζωή όταν ήταν μόλις 16 ετών αλλά και στο εγγονάκι που πρόκειται σύντομα να αποκτήσει. Η σύντροφος του Δημήτρη Παππά, Άννα Μπεζάν, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός που αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό μέσα από τα social media.

Αναφερόμενη

στον γιο της, Δημήτρη Παππά, η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε: «Είναι και καλό και κακό να έχεις μία μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου διότι δεν είσαι αυστηρά μητέρα, είσαι και φίλος… Ο γιος μου μού λέει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα και σήμερα μου έστειλε ένα μήνυμα πρωί – πρωί και μου έγραφε “σε λατρεύω μανούλα μου»… Υπάρχει αυτή η εκδήλωση παρόλο που είναι μεγάλος στην ηλικία για εμένα θα είναι πάντα το μωράκι μου».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για τη σχέση του γιου της και το εγγόνι που έρχεται: «Εγώ στην ηλικία του Δημήτρη είχα 20 χρονών παιδί. Εγώ τη συμβουλή μου στην αρχή την έδωσα για να μην μου πουν μετά ότι δεν μίλησα. Τους είπα να το σκεφτούν γιατί δεν είναι κάτι εύκολο. Γνωρίζονται μικρό χρονικό διάστημα και τους είπα να ζήσουν τον έρωτά τους και να κάνουν ταξίδια αλλά αφού το θέλησαν με την ευλογία μου, να είναι καλά. Προτιμώ το παιδί μου να με φωνάζει Χριστίνα κι όχι γιαγιά άλλωστε και ο Δημήτρης τη μαμά μου τη φωνάζει Λέτα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο -«Πρέπει να ετοιμάσω το σώμα και το πνεύμα μου γι’ αυτό που έρχεται»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει για εμένα τα απίστευτα και δεν έχω αδειάσει κανέναν»

 Φοίβος Παπαδάκης: «Το επίθετο “Παπαδάκης” είναι πολύ βαρύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα