Χριστίνα Μπόμπα: Το ξέσπασμα για δημοσίευμα μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό! «Ντροπή!»

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να γνωστοποιήσει χθες το βράδυ ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αναφέροντας πως τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της, ο Σάκης Τανιμανίδης, μπαίνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους προκειμένου να προστατεύσουν τους γύρω τους από τον ιό και την εξάπλωσή του.

Δημοσίευμα ιστοσελίδας ανέφερε πως η instagrammer έκανε βόλτες με τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιώντας όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίες από παλαιότερη έξοδο του ζευγαριού. Η ίδια

δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφονταν στο εν λόγω άρθρο αναφέροντας:

«Φωτογραφίες τραβηγμένες από τις 26/2. Όταν κάποιοι δημοσιογράφοι ξεπερνάνε κάθε όριο βλακείας και κακίας! Ντροπή!», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των followers της, πριν από κάποιες ώρες έκανε ένα live στο προφίλ της. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη και γιατί δεν φορούσε μάσκα στο βίντεο που ανέβασαν.

«Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο», ανέφερε η instagrammer.

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Μπόμπα εξηγεί: “Ο Σάκης καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα γιατί…”

Αποκάλυψη στο “Πρω1νό”: Έτσι προσβλήθηκε από κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος χώρισαν μετά από τρεις μήνες σχέσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα