Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης Τανιμανίδης την αποθεώνει δημόσια για την εμφάνισή της!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έτσι δεν θα μπορούσε να μην προαναγγείλει την έναρξη του καλοκαιριού, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και κάθε φορά ανυπομονεί για την έλευσή του και τις στιγμές ξεγνοιασιάς που ζει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εδώ και περίπου έναν μήνα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν μετακομίσει στην Αντίπαρο,

όπου όπως όλα θα δείχνουν θα είναι η βάση τους για το καλοκαίρι, μιας και ανακαινίζουν το σπίτι τους στην Αθήνα. Δεδομένου ότι το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο, το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει για λίγο καιρό μόνιμος κάτοικος Κυκλάδων.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αχώριστη από τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, ωστόσο προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, λοιπόν, η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες με μαγιό μέσα από τα σοκάκια της Αντιπάρου.

Η εν λόγω ανάρτηση ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους της, με τα likes να πέφτουν «βροχή»! Ωστόσο, και ο Σάκης Τανιμανίδης ξετρελάθηκε με την εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπο και εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του μέσα από το Instagram. Ο παρουσιαστής είναι full in love και δεν έχει μάτια γι’ άλλη!

«Είναι αληθινή! Την έχω δει από κοντά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του, με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαντά, βάζοντας μια καρδιά.

Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη η Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στις δίδυμες κόρες τους πήρε 25 κιλά, τα οποία έχασε κάνοντας σωστή διατροφή και εντάσσοντας στην καθημερινότητά της σιγά σιγά τη γυμναστική.

«Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλη γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα.

Κι αυτό είναι το κλειδί σε όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Είτε είσαι μαμά, είτε δεν είσαι το θέμα είναι να νιώθεις εσύ έτοιμη να κάνεις τα πράγματα που θες. Να μην τα κάνεις υπακούοντας σε κάποιους κανόνες που αλλάζουν διαρκώς και σε πιέζουν από χίλιες πλευρές. Να απολαμβάνεις τη ζωή όπως τη ζεις και να ακούς τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Κάποια στιγμή θα είσαι έτοιμη για ό,τι νιώθεις πως θες να κάνεις. Κάποια στιγμή ίσως αυτά που θες να κάνεις να έχουν αλλάξει πλήρως. Το θέμα είναι να μην καθορίζεις το σημείο της ευτυχίας σου στο «Όταν κάνω αυτό» και στο «Όταν γίνει το άλλο». Να τη ζεις», είχε αναφέρει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Οι διατροφικές συνήθειες της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γενικότερα λάτρης της υγιεινής διατροφής χωρίς, ωστόσο, να καταπιέζεται και να στερείται τα φαγητά που αγαπάει. Τα φρούτα και οι σαλάτες βρίσκονται καθημερινά στο πρόγραμμά της.

«Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει, το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες», είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Καρβέλα: «Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά μου»

 Survivor All Star: Συγγενείς των παικτών βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο – Η μεγάλη έκπληξη

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Keywords
Τυχαία Θέματα