Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά στο αν είναι έγκυος -Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε το Καλοκαίρι

Μετά την επιστροφή της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο και απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε στο αν κυοφορεί το τρίτο της παιδί, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Η Χριστίνα Μπομπά απαντά στο αν είναι έγκυος

«Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα σε αυτή την ερώτηση που μου κάνετε

θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι. Γιατί είχα κουραστεί και είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά, όχι. Απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σε άλλο σημείο, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το φετινό καλοκαίρι πήρε δέκα κιλά. «Έχω παχύνει! Είμαι πάλι +10 από τα κανονικά μου. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία! Γι’ αυτό σταμάτησα από την τηλεόραση»

Διονύσης Μακρής: «Τον είδα από την κάμερα, με λήστεψε, είναι γνωστός και τραγουδά ακόμα»

Ευγενία Σαμαρά: Έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ με το «Switch» -Τα πρώτα της λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα