Χριστίνα Αλούπη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον γιο της – Η ανάρτηση και το μήνυμά της

Αρκετά δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την Χριστίνα Αλούπη, καθώς ο μικρότερος γιος της αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Μιλώντας στο Faysbook.gr, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της είχε για αρκετές ημέρες πολύ υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική των βορείων προαστίων.

Ο πυρετός κυμαινόταν μεταξύ 39 – 40, με αποτέλεσμα ο μικρός να ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ωστόσο, οι γιατροί τον πρόσεξαν πολύ, δίνοντας την κατάλληλη αγωγή κι έτσι οι δύσκολες ημέρες ανήκουν πια στο παρελθόν.

Σήμερα (26/4), ο γιος της Χριστίνας Αλούπη πήρε εξιτήριο

από την κλινική και η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Finaly healthy at home», ήταν τα λόγια με τα οποία η Χριστίνα Αλούπη συνόδευσε το Instagram Story της, αποκαλύπτοντας έτσι πως o γιος της επέστρεψε υγιής στο σπίτι τους.

Πριν από μερικούς μήνες, η Χριστίνα Αλούπη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και -μεταξύ άλλων- είχε μιλήσει για την επιστροφή της στην Ελλάδα και το νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή. Αναθεώρησα τα πάντα, όλη τη φιλοσοφία της ζωής και μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν αξίζει για τίποτα να στενοχωριόμαστε. Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, ούτε από τη δουλειά, ούτε από τον σύντροφό μας, ούτε καν από τα παιδιά μας, θα τολμήσω να πω», είχε δηλώσει η Χριστίνα Αλούπη.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ανδρεάδου για Βασάλο -«Γιατί τον προστατεύουν; Φοβούνται το κοινό του;»

Εβελίνα Παπούλια: Η σύγκριση με την Μενεγάκη, η σχέση με την κόρη της και οι δυσκολίες στους «Δύο ξένους»

Περιπέτεια υγείας για τον Σάββα Πούμπουρα: «Τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως και στάλθηκαν για βιοψία»

Keywords
Τυχαία Θέματα