Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου!

Έπειτα από δέκα χρόνια γάμου, ο Brian Austin Green και η Megan Fox χωρίζουν. Το ζευγάρι βρίσκεται χωριστά από το τέλος του 2019, ωστόσο τώρα ο Brian Austin Green έλυσε την σιωπή του.

Σε podcast που έκανε ο ηθοποιός εξηγεί την απόφαση τους με την Megan να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά και το γεγονός ότι δεν θέλησαν να το γνωστοποιήσουν νωρίτερα.

«Ήθελα

να σας το πω εγώ. Ήθελα οι άνθρωποι να μάθουν από εμένα αυτό το γεγονός και να μην υπάρξει συνέχεια. Δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω, αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος εξηγεί ωστόσο ποια ήταν η αρχή του τέλους τους ως ζευγάρι. Ένα παράξενο όνειρο που είδε πως οι δυο τους απομακρύνθηκαν  έπειτα από τα γυρίσματα που έκανε επί 5 εβδομάδες μακριά από το σπίτι τους η σύζυγός του άρχισε να γίνεται πραγματικότητα όταν εκείνη επέστρεψε.

Όταν το συζήτησαν εκείνη απάντησε πως: “συνειδητοποίησα όταν έλειπα για τη δουλειά πως νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου και μου άρεσε ο εαυτός μου καλύτερα σε αυτή την εμπειρία, κάτι το οποίο θα ήθελα να κάνω για εμένα».

Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον, αλλά στην συνέχεια πήραν απόφαση να λήξουν οριστικά το γάμο τους για να μην υπάρξει σούσουρο.

Πριν λίγο καιρό εξάλλου η Megan εντοπίστηκε με τον συμπρωταγωνιστή της Richard Colson Baker, ή αλλιώς Machine Gun Kelly όπως είναι το όνομα του ράπερ, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «Midnight In The Switchgrass» και όπως λέει ο Brian Austin Green δεν θα ήθελε να θεωρηθεί υπαίτιος αυτού του χωρισμού, μιας και το ζευγάρι υπήρξε απόλυτα ειλικρινές μεταξύ του.

Brian Austin Green has confirmed his split from Megan Fox after nearly 10 years of marriage: “No matter what we’re always friends with each other and we’re a united front with the kids.” https://t.co/BQzpM9LxGT

— E! News (@enews) May 19, 2020

Megan Fox and Machine Gun Kelly spark dating rumors after being spotted hanging out together.

Both of them have been cast in the movie ‘Midnight In The Switchgrass,’ which began filming in March shortly before the COVID-19 lockdowns. pic.twitter.com/RK8QwlNtro

Pop Crave (@PopCrave) May 16, 2020

Με πληροφορίες από E! News

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαρία Σολωμού απαντά για τη Θεία Κοινωνία: “Θεώρησα καθήκον μου να…”

Η on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον!

Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz; Δείτε ποιοι έχουν έρθει πολύ κοντά!

Keywords
Τυχαία Θέματα