Χάρης Ρώμας: «Θεωρώ ότι αυτή είναι η πιο αδικημένη σειρά μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε την Παρασκευή (15/4) ο Χάρης Ρώμας.

Μέσω της ενότητας Vintage Stories, ο ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ποια πιστεύει πως είναι η πιο αδικημένη του σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Καφέ της Χαράς».

«Το 1997 συλλάβαμε την ιδέα του “Κακού Βεζίρη” από ένα κόμικ, τον Ιζνογκούντ. Ο ‘Κακός Βεζίρης’ θεωρώ ότι είναι ίσως και η πιο αδικημένη σειρά μου. Συναντώ

κόσμο και μου λένε ‘αυτό μου αρέσει πιο πολύ απ’ όλα. Είναι η μόνη σειρά που στέκομαι και κοιτάω μόνο και μόνο επειδή έπαιξε ο Χρήστος Ευθυμίου και μάλιστα τόσο ωραία.

Τα άλλα δε θέλω να τα βλέπω. Αυτήν τη δουλειά δεν τη δώσαμε καν στον Ant1. Καταλάβαμε πως ήταν μεγάλη η επιτυχία, που μπορούσαμε να ζητήσουμε πολύ περισσότερα χρήματα. Ζητήσαμε ένα ποσό από τον Ant1 το οποίο μας το απέκλεισε αλλά το MEGA μας το έδωσε», εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Καφέ της Χαράς», ανέφερε: «Η σειρά “Το καφέ της Χαράς” είναι πιθανώς η μεγαλύτερη σε απόλυτο νούμερο τηλεθέασης επιτυχία μου, πέρασε κάποια στιγμή το 60%. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης και μου λέει “Χάρη Ρώμα έχω τα νούμερα, σκίζεις. Με το πρώτο επεισόδιο έκανες 40%”. Τον θεώρησα γούρι. Πιστεύω ότι ο Πώποτας και το δημαρχιλίκι του ήταν μοιραία. Θα ακολουθήσω το ‘τάξις και ηθική’ με τη σωστή έννοια. Για τη σειρά είχαμε σκεφτεί τη Ναταλία Δραγούμη και την Δήμητρα Ματσούκα.

Η Ρένια Λουιζίδου προέκυψε γιατί υπήρχαν χρονικοί περιορισμοί για τη Ναταλία Δραγούμη και η Δήμητρα Ματσούκα φοβήθηκε να κάνει κωμωδία ξανά. Η μητέρα της με πέτυχε στον δρόμο και μου είπε ‘το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της είναι που δεν έπαιξε τη Χαρά στο ‘Καφέ της Χαράς’. Ξαφνικά, η Ρένια Λουιζίδου ήταν ο ρόλος με όλες τις διακυμάνσεις και φοβερό θηλυκό.

Έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία. Με την Άννα Χατζησοφιά βλέπαμε ότι είχε μία τεράστια επιτυχία η σειρά και θέλαμε να τελειώσει. Το κανάλι μάς είπε να κάνουμε μία ακόμη χρονιά αλλά ακολούθησα την γραμμή Ράντου και τους είπα ‘όχι, θα μείνω Πώποτας για πάντα’. Αφήσαμε τη σειρά αλλά αφήσαμε και αυτό το παραθυράκι ανοιχτό ώστε οι κεντρικοί ήρωες να ξαναβρεθούν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχασε επτά κιλά στη φυλακή κι όχι όταν πένθησε τα παιδιά της»

Asia Express: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τους παρουσιαστές και τα 9 ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο συναρπαστικό παιχνίδι

Πάτρα -Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα