Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος: Τα τελευταία λόγια μετά τον καβγά και η «Συγγνώμη» στο συμβούλιο του νησιού

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα αίματα άναψαν στην ομάδα των Διάσημων και λίγο έλειψε ο Στέλιος Χανταμπάκης να πιαστεί στα χέρια με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η παρέμβαση των συμπαικτών ήταν καταλυτική προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το αγώνισμα της ασυλίας.

Οι Διάσημοι βγήκαν νικητές και έτσι δεν αναγκάστηκαν να ψηφίσουν κάποιον παίκτη ως προτεινόμενο για αποχώρηση. Κάτι τέτοιο αποτέλεσε

την ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα τους στο νησί αφού η ψυχολογία τους είχε πέσει αισθητά μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Μετά το αγώνισμα οι συμμετέχοντες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου και συζητήθηκε ο καβγάς στο νησί των Διάσημων. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του σε αντίθεση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έδειχνε ακόμα ενοχλημένος. Μόνο μετά από την παρότρυνση του Λάμπρου Χούτου πήρε τον λόγο ζητώντας συγγνώμη προκειμένου να λήξει ο καβγάς εκεί.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος: Τα τελευταία λόγια μετά τον καβγά και η «Συγγνώμη» στο συμβούλιο του νησιού appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα