Χαμός με Ανδριώτου – Μαρτίκα: Χώρισαν;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου του Survivor. Οι δυο τους πέρασαν δύσκολες στιγμές και κακουχίες μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο μετά το τέλος αυτού χάρηκαν τον έρωτά τους μέχρι που εκείνος συμμετείχε ξανά στο «Survivor All Star».

Και αφού αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει πλέον για το ζευγάρι, οι δυο τους μοιράζονται την καθημερινότητά τους, έρχονται όλο και πιο κοντά και δένονται μεταξύ τους. Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αχώριστοι και οι

κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι συχνές.

Όταν, λοιπόν, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, οι φήμες περί κρίση στη σχέση τους φουντώνουν!

Χώρισαν Ανδριώτου – Μαρτίκας;

Αυτή την περίοδο, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται στη Χαλκιδική και χαίρεται τις διακοπές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στη βάση του, στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Η γνωστή influencer, λοιπόν, έλαβε δεκάδες μηνύματα σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον λόγο που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη και κλήθηκε γι’ ακόμα μια φορά να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, εξηγώντας ποιος είναι ο λόγος που δεν είναι μαζί στη Χαλκιδική.

«Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ.

Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο. Λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ».

Ενώ στο τέλος σχολίασε: «Θύμωσε που έχω φύγει τόσες ημέρες και δεν θα ξαναφύγω»!

@vrisiida_andrio

Απάντηση στον χρήστη @athenoullapsara #foryou #foryoupage #fyp #viral #trend

♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη -Φωτογραφίες

Νίνο – Νικηφόρος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους! Τι συμβαίνει;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο -Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα