Χαμηλά καλτσάκια: Δες 50 τρόπους για να υιοθετήσεις την πιο hot τάση του 2018!

χαμηλά καλτσάκια είναι η αγαπημένη μας τάση για το 2018. Το συγκεκριμένο τρεντ έκανε την εμφάνισή του μέσα στο 2017 και η δημοτικότητά του αυξανόταν μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα! Όλες οι fashionistas, fashion editors, bloggers και πολλές celebrities συμπεριέλαβαν τα καλτσάκια στο καθημερινό τους στιλ φροντίζοντας να επιλέγουν παπούτσια και ρούχα που θα τα αναδεικνύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι τρόποι για να τα φορέσεις είναι πολλοί, όπως επίσης πολλά είναι τα είδη της κάλτσας που μπορείς να επιλέξεις. Απαράβατος κανόνας; Τα καλτσάκια σου πρέπει να δείχνουν πάντα σαν καινούρια και μην επιλέξεις ποτέ να δείξεις σε κοινή θέα πολυχρησιμοποιημένα καλτσάκια.

Το υλικό και τα σχέδια!
Οι επιλογές στο είδος της κάλτσας που θα επιλέξεις είναι αμέτρητες. Υπάρχουν τα αθλητικά καλτσάκια, καλτσάκια με logos, διχτυωτά καλτσάκια, μάλλινα καλτσάκια και καλτσάκια με κάθε είδους σχέδιο (πουά, καρό, φλοράλ, ριγε, πολύχρωμα, μονόχρωμα, με γεωμετρικά σχέδια κλπ).

Πώς να τα φορέσεις!
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να φορέσεις τα χαμηλά καλτσάκια και θα σου παραθέσω τους top 10 πιο δημοφιλείς. Φόρεσε…
1. …μονόχρωμα καλτσάκια με πέδιλα
2. …μονόχρωμα καλτσάκια με χαμηλά ankle boots
3. …αθλητικές κάλτσες με πέδιλα
4. …αθλητικές κάλτσες με sneakers
5. …διχτυωτά καλτσάκια με slippers
6. …καλτσάκια με logos και γόβες
7. …διχτυωτά καλτσάκια με flat shoes
8. …καλτσάκια στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τα παπούτσια σας
9. …παιχνιδιάρικα καλτσάκια με oxford shoes
10. …διχτυωτά καλτσάκια με σαμπό

Tip Πλύντε τα χοντρά καλτσάκια με βάση το χρώμα τους και προσπαθήστε να πλένετε τα πιο λεπτά καλτσάκια στο χέρι για να μην σας χαλάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα