Μπέσσυ Μάλφα: «Εκεί γίνομαι έξαλλη, δεν περνάω καθόλου καλά»

Η Μπέσσυ Μάλφα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αξιόλογες Ελληνίδες ηθοποιούς και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, παραστάσεις και ταινίες.

Το πρωί της Παρασκευής (26/5), η ίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην ενόχληση που νιώθει από ορισμένες ερωτήσεις που της κάνουν όταν την καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχει χρόνο να παρακολουθήσει ελληνική τηλεόραση.

«Με ενοχλεί όταν πηγαίνω στις εκπομπές και με ρωτάνε για τα πάντα. Δεν περνάω καθόλου καλά. Και

δεν ψάχνουν κιόλας τι ερωτήσεις να σου κάνουν, είναι πάρα πολύ βαρετό. Εκεί γίνομαι έξαλλη, δηλαδή με την αγένεια, τη βαρεμάρα, την άγνοια του άλλου. Λες: εγώ γιατί σκοτώθηκα σε αυτές τις τρεις τέχνες να γίνω καλύτερη; Κι έρχεσαι εσύ να με ρωτήσεις τι;

Δεν είμαι μόνο αυτό και δεν ενδιαφέρει τον θεατή μόνο αυτό. Θέλει να μάθει κάτι άλλο. Υπάρχει πονολαγνεία, λαγνεία απέναντι στον πόνο του άλλου, για να νιώσουν εκείνοι καλύτερα», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Μάλφα ανέφερε: «Έχουμε μάθει δυστυχώς το κακό να μας δημιουργεί μία ένταση στον εγκέφαλο. Αν μάθουμε να χαιρόμαστε πολύ με το καλό μας και να λες: τι πέτυχε αυτός να το κάνω κι εγώ; Άσκηση είναι όλα, μπορείς να το κάνεις. Όπως ασκούμαι στο σώμα για να είμαι υγιής, έτσι πρέπει να είναι υγιής και ο εγκέφαλός μου».

Στη συνέχεια, σχετική ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε: «Δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν προλαβαίνω. Παίζει πολύ Netflix».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, πώς θα τα χειριζόμουν;»

Ραμόνα Βλαντή: «Μπορώ να δώσω περισσότερες συμβουλές στο “Shopping Star” από την Καγιά»

«Το τραγούδι του Victor Vernicos ήταν ανώτερο από την καρακιτσαρίστικη Eurovision»

Keywords
Τυχαία Θέματα