Μπέσσυ Αργυράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα -Περιγράφει τι ακριβώς συνέβη

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε ένα ατύχημα επί σκηνής την ώρα που πραγματοποιούσε μια μοναδική συναυλία στην παραλία Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, την ώρα που ερμήνευε τις μεγάλες επιτυχίες της, σκόνταψε σε ένα ηχείο με αποτέλεσμα να πέσει από την σκηνή και να βρεθεί στο κενό.

Η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Να σημειωθεί πως η πίστα ήταν ύψους

τουλάχιστον ενός μέτρου. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και βίντεο από την πτώση της.

Λίγες ώρες μετά, η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», όπου περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Είμαι έτοιμη για να φύγω από το νοσοκομείο, εδώ στη Θεσσαλονίκη… Πρέπει να είχε περίπου 2χιλιάδες κόσμο. Όλοι όρθιοι να χορεύουν. Αυτό το πράγμα μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά γιατί τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και χορεύω μαζί του. Σκόνταψα στο μόνιτορ το οποίο ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή.

Η σκηνή ήταν ύψους 1,5 μέτρο περίπου. Έχασα τον βηματισμό μου επειδή σκόνταψα και πήγα με το κεφάλι αλλά τόσο με το κεφάλι… δε ξέρω πως προέκυψε. Μάλλον πήγαινα να πιαστώ από κάπου για να σταθώ όρθια και αυτό με έκανε να γύρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ελαφρώς αστειευόμενη θα σας πω ότι πρώτη φορά νιώθω ότι, μάλλον πρόκειται για μάτι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση και έχω ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελό μου που πρέπει να ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή, όπως και πολλές φορές στη ζωή μου…

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, φοβήθηκαν και κάνανε πίσω… Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Σε όλο το υπόλοιπο σώμα δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά… Στα τόσα χρόνια που δουλεύω αυτό πρώτη φορά μου συνέβη… Η επόμενη συναυλία μου είναι στις 27/8 μέχρι τότε πιστεύω θα έχω γίνει καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος που τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας του – Τι θα συμβεί με τη συναυλία στη Ρόδο;

Keywords
Τυχαία Θέματα