Αύριο οι Έλληνες σχεδιαστές στην πιο καλοκαιρινή resort επίδειξη στο Hilton!

Λίγο πριν την εκπνοή του Μαίου, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και η Αθήνα το υποδέχεται όπως του αξίζει: με καλοκαιρινή διάθεση, πολλή μόδα και ελληνικά brands μαγιό μετατρέποντας την πιο καυτή εποχή του χρόνου σε μια εμπειρία ασυναγώνιστου στυλ!

Το πρώτο Greek Resort Design by Dirollo στην Ελλάδα

διοργανώνεται από την εταιρεία Plus More 360° στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, με την υποστήριξη της μάρκας Dirollo και χορηγό επικοινωνίας το γυναικείο περιοδικό InStyle. Στο Greek Resort Design by Dirollo, οι σημαντικότεροι Έλληνες σχεδιαστές μαγιό παίρνουν έμπνευση από τι άλλο; το καυτό ελληνικό καλοκαίρι και παρουσιάζουν τις συλλογές Summer 2017 στην πιο μεγάλη και stylish πισίνα αστικού ξενοδοχείου, στο Hilton Αθηνών, το περιβάλλον που διαχρονικά αποτελεί την πιο αναζωογονητική απόδραση … εντός των τειχών.

Στην πασαρέλα του Greek Resort Design by Dirollo θα δούμε εκπληκτικές δημιουργίες των ελληνικών brands Lookseri, Maa Boo Swimwear, Maan, Mitos Swimwear, SUN.SET.GO!, Raw, The KNLS, Ynonni Ntosta Swimwear. Αύριο 29 Μαίου στο Hilton Αθηνών οι νέοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Η εταιρεία Plus More 360° διοργανώνει τo μοναδικό αυτό fashion show έχοντας πολύτιμο σύμμαχο την οικογένεια προϊόντων Dirollo που έχουν ταυτιστεί με την ποιότητα και την ισορροπημένη διατροφή. Με χαμηλά λιπαρά και απίθανη γεύση τα πέντε διαφορετικά είδη τυριών, το Cottage, η φρέσκια Mozzarella καθώς και τα κίτρινα τυριά Classic, Καπνιστό και Emmental, εγγυώνται γευστικές απολαύσεις χωρίς ενοχές!

Με την πρωτοβουλία της Plus More 360° η ελληνική «υπογραφή» του resort design καθιερώνεται, ταξιδεύει στον πλανήτη της μόδας και αναδεικνύει διεθνώς το πιο όμορφο καλοκαίρι του κόσμου: το Ελληνικό!

The post Αύριο οι Έλληνες σχεδιαστές στην πιο καλοκαιρινή resort επίδειξη στο Hilton! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα