Άβα Γαλανοπούλου: Η εμφάνιση μετά από καιρό και η έκκληση του Γιώργου Λιάγκα

Η Άβα Γαλανοπούλου έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ακολουθήσει έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η γνωστή ηθοποιός κάνει σπάνια εμφανίσεις κι όλο το διάστημα του #metoo επέλεξε να συνειδητά να παραμείνει σιωπηλή, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί δημόσια.

Πριν από μερικά χρόνια, η Άβα Γαλανοπούλου καταστράφηκε οικονομικά, όταν ο άνδρας που βρισκόταν στο πλευρό της ως σύντροφος την εξαπάτησε, παίρνοντάς της 1.200.000 ευρώ, που ήταν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει από

τις δουλειές της. Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό, με την ηθοποιό να κερδίζει το δικαστήριο, παίρνοντας πίσω βέβαια περίπου το 1/5 του ποσού.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» εντόπισε την Άβα Γαλανοπούλου στην κηδεία της Νόνικας Γαληνέα. Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και έτσι η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο τελευταίο «αντίο», τιμώντας της με την παρουσία της.

«Είχα την τύχη να κάνω λίγο παρέα μαζί της. Μεγάλο πάθος για ζωή, νομίζω ζούσε στο κόκκινο. Τόλμησε να ζήσει όπως ήθελε. Πολύ λίγοι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Μηδένιζε το κοντέρ και ξανάρχιζε από την αρχή. Καλό ταξίδι εύχομαι…», ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου για τη Νόνικα Γαληνέα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έκκληση στην Άβα Γαλανοπούλου να πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του και να κάνουν μια συνέντευξη, μιας και έχει λείψει πολύ. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Πάρτε την κ. Γαλανοπούλου και πείτε της ότι της ζητάω προσωπικά, είμαστε φίλοι χρόνια, να κάνουμε μία συνέντευξη, μου έχει λείψει η Άβα. Έχει σπουδαία ιστορία, βρέθηκε κάποιος απατεώνας στη ζωή της, της έφαγε τα λεφτά, καταστράφηκε οικονομικά, είναι σπουδαία ηθοποιός, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και καλός άνθρωπος».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Σούζη: Σοβαρό ατύχημα για τη μετεωρολόγο – Αναποδογύρισε το αμάξι της

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Καλώς το ΣΕΗ κατήγγειλε ότι ρωτάνε για followers στα castings, γίνονται μούφες οντισιόν»

 Ειρήνη Μερκούρη: Η εξομολόγηση για τις λάθος επιλογές της στο παρελθόν – «Έχω μετανιώσει για πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα