Ατζούν Ιλιτζαλί – Σειμά Σουμπασί: Ο χωρισμός και οι φήμες για τον ηθοποιό που μπήκε ανάμεσά τους!

Πρόκειται για έναν ισχυρό άντρα των ΜΜΕ της Τουρκίας που γνωρίσαμε στην Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή του Survivor και άλλων επιτυχημένων τηλεοπτικών projects. Ο λόγος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Παρά την επιτυχημένη πορεία του στην επαγγελματική του ζωή, φαίνεται πως ο ίδιος περνάει δύσκολα το τελευταίο διάστημα,

αφού μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο του με την 27χρονη Σειμά Σουμπασί, παίρνει διαζύγιο.

Η είδηση έχει ξεσπάσει σάλο στα τουρκικά μέσα, καθώς πέραν από παραγωγός, είναι και παρουσιαστής επιτυχημένων shows, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση της χώρας.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαιν-Τροπέ και τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη του. Ήταν ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι, ενό το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα, καλεσμένοι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και μερικοί έλληνες επιχειρηματίες.

Η Σειμά, η οποία είναι πολύ επιτυχημένη influencer στην Τουρκία, έδειχνε να είναι στα καλύτερα της και να απολαμβάνει το γεγονός. Μάλιστα, τη μέρα του γάμου είχε αλλάξει τέσσερα νυφικά, τα οποία έφεραν την υπογραφή πολύ μεγάλων οίκων μόδας. Επιπρόσθετα, τo bachelorette της Σειμά, είχε ξεκινήσει από τη Μύκονο συνεχίστηκε στα τουρκικά παράλια και έφτασε μέχρι την Αμερική. Στη Νέα Υόρκη και το Μαιάμι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον ισχυρό άντρα των ΜΜΕ. Είχε παντρευτεί πολύ μικρός την πρώτη του γυναίκα και απέκτησαν μία κόρη, η οποία σήμερα είναι 27 ετών. Στη συνέχεια χώρισε και παντρεύτηκε μια τουρκάλα καλλονή και έκανε άλλες δύο κόρες.

Το διαζύγιο του ζευγαριού βγήκε συναινετικό, ενώ σε δηλώσεις του διέψευσαν ότι μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους. Ωστόσο, τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Σειμά είχε κρυφή σχέση με τον ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που εντυπωσιάζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα