Αθηναΐς Νέγκα: Απαντάει για τον σάλο με την Ανθή Βούλγαρη – «Δεν είχα καμία διάθεση να την εξοντώσω »

Για τον σάλο που έχει προκληθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Ανθή Βούλγαρη, με αφορμή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η δημοσιογράφος με τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού,  έκανε δηλώσεις το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η Αθηναΐς Νέγκα.

Η αρθρογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ξεκαθάρισε την θέση της και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Προσωπικά δεν σοκάρομαι και δεν είμαι άνθρωπος που ενοχλείται εύκολα. Μπορώ να πω ότι δεν είχα καμία διάθεση να «εξοντώσω» την κοπέλα, και για αυτό όταν έγραψα το κείμενο, έγραψα και καλά πράγματα για αυτήν και την εκπομπή της,

γιατί σέβομαι πάρα πολύ μια εκπομπή που πηγαίνει καλά.

Αυτό που είπα εγώ, είναι πως είναι λίγο αλλόκοτο, όταν αντιμετωπίζουμε μια εθνική τραγωδία, με αυτόν τον τρόπο -τον ενδεχομένως καλοπροαίρετο- να το ρίχνει στην χαρμολύπη, γιατί χαρμολύπη ήταν αυτό. Κακά τα ψέματα, στην τηλεόραση κάνεις δεν είναι ο εαυτός του και η ειδικά η πλάκα και το χιούμορ έχουνε πολλά φρένα στην τηλεόραση», ολοκλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Ελεονώρα Μελέτη: «Τα πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν σκληρά, από την κριτική και τον διασυρμό που δέχτηκα»

Ο Γιώργος Λεμπέσης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα