Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή από το «Survivor» – «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ»

Στην Ελλάδα κατέφθασαν το βράδυ της Παρασκευής 11/2 η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή τους από το «Suvivor All Star». Οι άνδρες της παραγωγής έβγαλαν τις δύο γυναίκες από διαφορετικές πόρτες κι έτσι η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ξεγλυστρήσει από κάμερες και φωτογράφους.

Από την άλλη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πέρα από το γεγονός ότι την απαθανάτισαν οι φωτογράφοι κατά την έξοδό της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,

έκανε και κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Open Weekened», σπάζοντας έτσι το πρωτόκολλο που θέλει τους παίκτες του «Survivor All Star» να μην μιλάνε στα τηλεοπτικά συνεργεία που τους περιμένουν εκεί παρά μόνο στον ΣΚΑΪ.

Η παίκτρια των Διασήμων ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που της απέδωσε ο Νίκος Μπάρτζης, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι θα μιλήσει ανοιχτά για όλα, παραθέτοντας φωτογραφίες που τη δικαιώνουν.

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Εγώ με την Κατερίνα βιώνουμε μία πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα δείτε στα επόμενα εικοσιτετράωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία. Δεν υπήρχε κινητό. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», ήταν τα πρώτα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το unfollow στον Άρη Σοίλέδη, εκείνη ξεκαθάρισε πως αυτό είχε συμβεί πριν μπει στο «Survivor All Star»: «Παιδιά αυτό έχει γίνει πριν μπω στο “Survivor All Star”. Δε σημαίνει κάτι ότι μίλησα με τη Μαρία Αντωνά».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο πατέρας μου είχε αλτσχάιμερ, είναι δύσκολο να μην σε αναγνωρίζει»

 Βασίλης Τσιάρτας: Ξεσπά η αδερφή του, Ελευθερία – «Δεν θα τον ψηφίσουμε, διαφωνούμε με τις απόψεις του»

 Αργύρης Πανταζάρας για Σίσσυ Τουμάση: «Όταν κάποιος είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει νόημα να παίζεις τον ανήξερο»

Keywords
Τυχαία Θέματα