Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η «μάχη» που έδωσε για ένα φιλί στον Χρήστο Δάντη και οι πρώτες δηλώσεις

Το βράδυ της Τρίτης 5/7 πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα να περνούν στον τελικό, την Ασημίνα Χατζηανδρέου να κατακτά την τρίτη θέση και τη Μαίη Εμμανουηλίδου την τέταρτη θέση.

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι των φιναλίστ βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου προκειμένου να τους στηρίξουν αλλά και να τους υποδεχτούν πίσω στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και

ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι, συνεπώς δεν θα γινόταν να λείπει από το πλευρό της.

Όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, σε ένα από τα διαλείμματα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έσπρωξε τους άνδρες της παραγωγής προκειμένου να αγκαλιάσει ξανά τον Χρήστο Δάντη. Μετά από έξι μήνες που ζουν χωριστά, έφτασε η στιγμή να δουν ο ένας τον άλλον.

Μ

Μετά το τέλος του ημιτελικού του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Χαίρομαι πολύ που τερμάτισα στην τρίτη θέση. 6,5 μήνες τώρα μάχομαι γι’ αυτή την ημέρα. Έφτασα σε αυτή την ημέρα, δεν με νοιάζει η θέση που τερμάτισα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βγει ένας νικητής τώρα. Εγώ θέλω να το πάρει ο Άρης Σοϊλέδης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη

 Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη αγκαλιά με τη Μαρία Αντωνά μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο -Βίντεο

 Survivor: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Keywords
Τυχαία Θέματα