Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος τους

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής επρόκειτο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου μέσα στο 2022, ωστόσο αυτό δε συνέβη ποτέ, παρά τις προετοιμασίες που είχαν γίνει.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ο γάμος του με τη Μαρία Αντωνά αλλά

και πότε σχεδιάζουν να τον κάνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Ενώ ο γάμος σου με την Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;

Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Αυτή την περίοδο τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Μαρία Αντωνά συμμετέχουν στο J2US, έχοντας ο καθένας τον δικό του παρτενέρ, γεγονός που τους έχει ενθουσιάσει.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση στα Εξάρχεια

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έκλαιγα στη σκηνή με λυγμούς και ζούσα τον μεγαλύτερο χωρισμό μου»

 Σοφία Παπαϊωάννου: «Ήταν τρομακτικό, αλλά μου έβγαζε αγάπη και την ανάγκη να τον προστατεύσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα