Αποκάλυψη! Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στο Hollywood ενώ έχει καταφέρει να αποσπάσει δύο φορές το πολύτιμο αγαλματάκι των Όσκαρ. Ο λόγος για τον Kevin Spacey που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Anthony Rapp που κατηγόρησε ανοιχτά τον Spacey για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 14 ετών, ο δεύτερος απάντησε δημόσια.

Συγκεκριμένα ο σταρ του House of Cards παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος μέσα από μια ανάρτηση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε κατάθεση ψυχής.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο εάν συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την ειλικρινέστατη συγγνώμη μου για μία βαθύτατα ακατάλληλη και υπό μέθη συμπεριφορά. Και συγγνώμη για τα συναισθήματα που περιέγραψε ότι τον βάραιναν όλα αυτά τα χρόνια». Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να δρομολογήσω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ιστορίες για εμένα και ορισμένες πυροδοτήθηκαν από το γεγονός, ότι είμαι προσεκτικός με την ιδιωτική μου ζωή. Για όσους με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είχα σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Έχω αγαπήσει και έχω ρομαντικές εμπειρίες με άντρες στη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει πλέον να ζω ως gay άντρας».

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα