Αποκάλυψη: Παίκτρια του The Wall στις πλημμύρες της Βραζιλίας -«Ένιωσα σαν το τέλος του κόσμου»

Η Πατρίτσια Λορέντσο, η πρώην παίκτρια του The Wall στον ΑΝΤ1, βρέθηκε αντιμέτωπη με τις φονικές πλημμύρες της Βραζιλίας που έχουν στοιχίσει τη ζωή -μέχρι στιγμής- σε 104 ανθρώπους.

Η ίδια ζει το τελευταίο διάστημα εκεί μαζί με την οικογένειά της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα On Time, η Πατρίτσια Λορέντσο τρόμαξε πολύ.

«Ένιωσα σαν το τέλος του κόσμου.

Έβλεπα τη βροχή να είναι τόσο δυνατή. Εγώ είμαι ακριβώς στην πόλη όπου συνέβησαν όλα. Ευτυχώς, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για να βοηθήσουμε τους απόρους, δεν έχει σταματήσει να βρέχει και από χθες η βροχή ήταν πολύ δυνατή. Σήμερα οι δρόμοι έχουν στεγνώσει και φαίνεται σαν να έγινε πόλεμος», ανέφερε στην εφημερίδα η Πατρίτσια Λορέντσο.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν η μητριά της αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της με τα πόδια, καθώς βρισκόταν στο κέντρο, όταν ξεκίνησε ο κατακλυσμός. «Από τις 5 το απόγευμα, έφτασε στις 2 το πρωί. Περπατούσε 9 ώρες. Ένα ποτάμι που περνά στη μέση του κέντρου ξεχείλισε και πολλά αυτοκίνητα και λεωφορεία έπεσαν μέσα», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα τους απαντά πρώτη φορά για το σύνδρομο Μινχάουζεν

Φοίβος: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται την Δέσποινα Βανδή

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η φωτογραφία που ζητάει να μη χρησιμοποιούν πια για εκείνον

Keywords
Τυχαία Θέματα