Αποκάλυψη για την Λάουρα Νάργες στο Πρω1νό: «Δέκα μέρες πριν το survivor έγινε ληστεία στο σπίτι της και…»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και καλός φίλος της Λάουρα Νάργες, Χρήστος Κούτρας μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού και προέβη σε μερικές αποκαλύψεις για την παίκτρια του Survivor!

Εξομολογήθηκε πως η Λάουρα είχε μερικούς ενδοιασμούς ως προς το παιχνίδι επιβίωσης αλλά ένα ατυχές συμβάν την ώθησε στο να πει το μεγάλο ”ναι”!

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα που πήγε, αλλά και μία ληστεία δέκα μέρες πριν το survivor που την τάραξε και την ώθησε να πει «φεύγω, πάω να ηρεμήσω…», δήλωσε ενώ πρόσθεσε σχετικά

με την υψοφοβία της γνωστής παρουσιάστριας: «Η Λάουρα είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή στην παραγωγή ότι έχει υψοφοβία και πολλές φοβίες γενικά. Το είδαμε και στο τρέιλερ του Survivor!».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα γράφονται για το φλερτ της με τον Κώστα Κοκκινάκη εξηγώντας: «Γεννάει πάθη η Λάουρα… Έχει πολλές συμπάθειες μέσα στο παιχνίδι. Εγώ, όμως, δεν έχω δει κάτι!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Αποκάλυψη για την Λάουρα Νάργες στο Πρω1νό: «Δέκα μέρες πριν το survivor έγινε ληστεία στο σπίτι της και…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα