Απίστευτη μεταμόρφωση στο Πρω1νό! Δείτε πόσο άλλαξε η κα Λένα Κωνσταντάρα με τη βοήθεια της Κλινικής Δέρματος και Υγείας, EONIA

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης επέστρεψε για 2η συνεχόμενη χρονιά με σκοπό να βοηθήσει τις τηλεθεάτριες να αλλάξουν το στυλ και την εμφάνισή τους με τον πιο απλό τρόπο. Σήμερα στο Πρω1νό είδαμε την 10η, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή -στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι το ΠΡΙΝ.

Συγκεκριμένα η κα Λένα Κωνσταντάρα απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της με στόχο να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να ξαναβρεί τον εαυτό της και την αυτεποίθησή της.

Πολύτιμος σύμμαχός την στην καινούργια

της εικόνα ήταν η Κλινική Δέρματος και Υγείας EΟΝΙΑ και οι θεραπείες της, όπως το Liporobot και το αναίμακτο λίφτινγκ. Αποτέλεσμα; Κατάφερε να χάσει 9 ολόκληρα κιλά σε ένα μήνα και να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη, όπως βλέπετε και στην ακόλουθη φωτογραφία με το ΜΕΤΑ.

Η αρχή έγινε με το μηχάνημα Eonia Linfa που της χάρισε λείο και απαλό δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα. Αναλυτικά είναι expert στα παρακάτω: Αδυνάτισμα, μείωση του οιδήματος των άκρων, καταπολέμηση των κατακρατήσεων, αποτοξίνωση του οργανισμού, εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η Eonia Cryocrystal, η θεραπεία που μειώνει το τοπικό πάχος, η οποία επιτυγχάνεται σε δυο στάδια. Στο πρώτο που διαρκεί 20’ ο υπέρηχος κρυσταλλοθεραπείας διεισδύει στο λιπώδη ιστό, προκαλώντας λιποκυτταρική συρρίκνωση και αύξηση του μεταβολισμού. Στο δεύτερο το οποίο διαρκεί 20’ πραγματοποιείται η λεμφική αποσυμφόρηση καθώς τοξίνες και μη χρήσιμα συστατικά του σώματος αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής βιολογικής οδού.

Στο τέλος, για την οριστική καταπολέμηση του τοπικού πάχους στην κοιλιά εφαρμόστηκε το πιο σύγχρονο μηχάνημα αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην Ευρώπη, το Eonia Liporobot που υπόσχεται αποτελέσματα μόνιμα, ορατά και ομοιόμορφα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Ναι, με μία μόνο θεραπεία θα δείτε μείωση (2) εκατοστών στην περιφέρεια του σώματος.


Επίσης της έγιναν πολλές θεραπείες ενυδάτωσης στο πρόσωπο, όπως η Eonia Honey που έχεις ως αποτέλεσμα: Λαμπερή επιδερμίδα και λεία, ανάπλαση, δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί τη νεότητα του δέρματος.

Όσον αφορά στην εξάλειψη των έντονων ρυτίδων στην ρινοπαρειακή περιοχή, πραγματοποιήθηκε με το Eonia Dermalift. Πρόκειται για το αναίμακτο λίφτινγκ που στην ουσία αποτελεί μία μη χειρουργική θεραπεία που δεν απαιτεί αναισθησία και εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, αναζωογονεί το δέρμα δίνοντας του όψη και υφή νεανική.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων EΟΝΙΑ να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν πάνω της εδώ και 1 μήνα:

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας EΟΝΙΑ και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-798889244');

Keywords
Τυχαία Θέματα