Αντετοκούνμπο: Η κόντρα, οι θεωρίες συνωμοσίας και η αλήθεια

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ανάρτηση στο facebook που έλεγε πως δεν θα συμμετέχει στο Eurobasket.

Συγκεκριμένα ο γνωστός αθλητής έγραψε: «Είναι με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσει ως τώρα στη καριέρα μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Η εθνική ομάδα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και στο μέλλον θα αποδείξω πως μαζί με τους συμπαίκτες

μου μπορούμε να την πάμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες».

Η ΕΟΚ από την πλευρά της θεώρησε πως ο τραυματισμός του Γιάννη δεν είναι τόσο σοβαρός ώστε να τον αφήσει εκτός Eurobasket και «κατηγόρησε» το NBA ότι η αποχώρηση του Greek Freak από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ είναι αποτέλεσμα «οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου από τους Μιλγουόκι Μπακς».

Εκπρόσωποι του NBA δήλωσαν: «Ο Γιάννης έχει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί από πολλαπλές εξετάσεις και κάθε δήλωση για το αντίθετο είναι λάθος».

Πάντως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας δήλωσε ότι «υπήρχε θέμα με τον Αντετοκούνμπο αλλά όχι τόσο σημαντικό ώστε να μην παίξει στο Ευρωμπάσκετ.

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο γνωστός αθλητής υπεραγαπάει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και δύσκολα θα δεχόταν να μην παίξει για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός σοβαρού τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα