Άνοιξε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο κατάστημα Prénatal και Toys Center – 2000 τ.μ. για τη μαμά και το παιδί

Πάντα μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να κάνουμε τα ψώνια με τα παιδάκια μας ακόμα πιο απολαυστικά και ευχάριστα! Έτσι λοιπόν, είναι μεγάλη η χαρά μας που ένα νέο μεγάλο κατάστημα άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο κοινό! Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο και καινοτόμο κατάστημα Prénatal, της μεγαλύτερης ιταλικής αλυσίδας ειδών για την έγκυο και το παιδί, και Toys Center, ιταλικής εταιρείας leader στη λιανική πώληση παιχνιδιών.

Η στρατηγική ανάπτυξη της ιταλικής αλυσίδας παιχνιδιών Toys

Center, μετά το πρώτο κατάστημα που άνοιξε τον Νοέμβριο του 2019 στο Smart Park, συνεχίζεται με το νέο κατάστημα του Αλίμου, με την Prénatal και την Toys Center κάτω από την ίδια στέγη. Ένα πρωτοποριακό φορμάτ που ξεχωρίζει και, χάρη στην ποικιλία της συλλογής του, από τη μόδα για τη μέλλουσα μαμά και τα βρεφικά είδη, ως το ρουχισμό για παιδιά έως 10 ετών και την πλήρη πρόταση παιχνιδιών για κάθε ηλικία, συνοδεύει την οικογένεια στο υπέροχο ταξίδι της ανάπτυξης ενός παιδιού.

Με έκταση 2.000 τ.μ. σε 2 ορόφους, το νέο κατάστημα φιλοξενεί τα πιο αναγνωρισμένα brand παιχνιδιών και πάνω από 18 αποκλειστικές μάρκες. Ένας χώρος που υπόσχεται πραγματικές περιπέτειες για το παιδί και στιγμές ανεμελιάς που θα περάσει μαζί με τους γονείς του!

Στις κολεξιόν ρουχισμού Prénatal βρίσκουμε τα πιο trendy και μοντέρνα είδη ρούχων και αξεσουάρ, πάντα με τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απαραίτητη εξειδίκευση που ταιριάζει στις μέλλουσες μαμάδες, στα νεογέννητα αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά.

Στο χώρο των βρεφικών ειδών και εξοπλισμού, δίπλα στη σειρά της Prénatal “That’s Love” και τη συλλογή Giordani, βρίσκεις τις καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως, Chicco, Inglesina, Peg-Perego, Bebé Comfort, Recaro, Graco, Philips Avent, Casa Baby, με τεράστια ποικιλία σε μοντέλα και σχέδια για όλες τις ανάγκες.

Τη συλλογή συμπληρώνουν οι υπηρεσίες για τη μέλλουσα μαμά (Personal Shopper, Fashion Club, δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση επίπλων) και οι διαδραστικοί χώροι παιχνιδιού και διασκέδασης για τους πιο μικρούς, με ιδιαίτερη διακόσμηση που μας μεταφέρει… σε άλλους πλανήτες!

Πολλές προτάσεις, πάντα με έναν κοινό παρονομαστή: μόδα, εξειδίκευση και διασκέδαση, μέσα σε ένα μοναδικό σκηνικό που βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι για μικρούς και μεγάλους.

Θα βρείτε το νέο κατάστημα στη Λεωφ. Αλίμου 36-40, Άλιμος | τηλ. 210-9802700

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00  /  Σάββατο  10:00 – 20:00

*Με υπαίθριο και υπόγειο πάρκινγκ πολλών θέσεων

Διαβάστε ακόμα: Τι πρέπει να κάνετε αν το παιδί σας είναι ανήσυχο -Ο Σπύρος Μαζάνης σας συμβουλεύει!

Σταφυλόκοκκος στα παιδιά: Τι είναι, πώς μεταδίδεται και ποια συμπτώματα πρέπει να ανησυχήσουν τους γονείς!

Χορεύοντας ξυπόλυτος μπαλέτο στη βροχή: 11χρονος από τη Νιγηρία καταρρίπτει τα στερεότυπα και κερδίζει υποτροφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα