Αννίτα Ναθαναήλ: «Με τον Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας»

Η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για τις κόρες της, οι οποίες πια είναι φοιτήτριες στο Λος Άντζελες ενώ εξομολογήθηκε πως με τον Κρις Χάμπερτ εχουν χωρίσει τις ζωές τους, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερη έκταση.

Για τη μετακόμιση των παιδιών της στην Αμερική, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε:

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά το καταπολεμώ κάνοντας σούρτα φέρτα στο Los Angeles. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στην Αμερική, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν τα όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας».

Για τη νέα καθημερινότητά της χωρίς τις κόρες της στο σπίτι, η ίδια ανέφερε: «Μιλάμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα για 30 δευτερόλεπτα. Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρήγορα πέρασαν τα χρόνια… Εγώ παραμένω εκεί, γύρω στα 20. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Τώρα είμαστε σε μια πιο ώριμη φάση, προσπαθώ και εγώ να τσαλακώνομαι. Έχω κλάψει , έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι, ο οποίος είχε πάντα τον τρόπο να με ηρεμεί».

Για την απόφαση που πήραν με τον σύζυγό της, η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε: «Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα καθημερινά και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Γενικότερα, να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις…».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου: «Έχω σπουδάσει παρουσιάστρια στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης»

 5 μαθήματα που μου χάρισε η ψυχοθεραπεία

 Μαρία Καρλάκη: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα

Keywords
Τυχαία Θέματα