Άννα Βίσση: Σοκαρισμένη από τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου -Η συγκινητική ανάρτηση

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Λιζέτας Νικολάου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Παρασκευής 11/8.

Η Λιζέτα Νικολάου το τελευταίο διάστημα βρισκόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ λόγω της μάχης που έδινε μετά το ατύχημα που είχε, όταν έπεσε από σκάλες καφετέριας και παρουσίασε σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Η Άννα Βίσση που έμαθε πως η Λιζέτα Νικολάου πέθανε την ώρα που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, εξομολογήθηκε μέσα από τα social media

πως είναι σοκαρισμένη με το γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από κοινές της φωτογραφίες με τη Λιζέτα Νικολάου, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο: “η Λιζέτα έφυγε”… Η ζωή παύει… Η ζωή συνεχίζεται… Η ζωή πονάει… Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς… τόσο άδικα… Σ’ αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς… Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι! Λιζέτα Νικολάου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άννα Βίσση.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Ανδρέας Βρουλάκης σκορπά τον θάνατο

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι στα προσωπικά μου, είμαι πολύ καλά»

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα